Potah na žehlicí prkno Recenze Leifheit 72417 klipy na napínaní potahu žehlicího prkna 3 ks

Recenze Leifheit 72417 klipy na napínaní potahu žehlicího prkna 3 ks

Klipy na napínání potahu žehlicího prkna Leifheit 72417 představují praktické řešení pro snadné a účinné upevnění potahu. Díky třem klipům je možné dosáhnout rovnoměrného a pevného napnutí, čímž je zaručena stabilita potahu během žehlení. Stabilní potah ulehčuje práci a eliminuje nežádoucí pohyby, což je důležité pro pohodlné a efektivní žehlení. Klipy jsou vyrobené z kombinace gumy a kovu, což…

eva19. října 2025

klipy jsou funkční

Registrovaný uživatel7. července 2023

- zatím nevyzkoušeno

Registrovaný uživatel22. března 2023

mám s ním zkušenost u prostěradel a tak jsem chtěla vyzkoušet i u tohoto produktu (žehlící prkno) potah dobře drží stále

je to super produkt

Registrovaný uživatel13. března 2023

výrobky od fy Leifheit používám a jsem s nimi velice spokojená, předpokládám, že kvalita by mohla být u tohoto výrobku alespoň trochu lepší, používám stále

Vyzkoušela jsem už několik podobných klipů, ale jak byly stále napnuté, guma zpuchřela nebo se kovové klipy rozpadly,

Registrovaný uživatel31. ledna 2023

jsou krátké

Registrovaný uživatel20. prosince 2022

fungují

Registrovaný uživatel12. října 2022

Super pomůcka

Registrovaný uživatel6. června 2022

Klipy fungují jak mají.

Klipy splňují to co mají.