lehký snadná manipulace

lehký snadná manipulace
Nejsou třeba schůdky a perfektně čistí okna!
Plní svůj účel
Perfektně splňuje účel
Vysavač funguje, tak jak má. Spokojenost.
skvělý pomocník, už mi nevadí umývání oken, ani skel ve sprchovém koutu
doporučuji koupit, už nebudete otrokem šudlení oken
Nevím jak jsem bez okeního vysavače mohla žít, umyto během chviličky a okna jsou krásně čistá.
znám z práce
jednoduchost a kvalitní provedená čistota
při mytí oken vždy když je mistroství světa ve fotbale !!!!§
Ulehčí práci nejen při mytí oken. I auto lze leštit. Taháme se o něj s příbuznou (o vysavač, ne o auto).
Malý otvor na vyprázdnění špinavé vody.
Spokojenost všech pracujících s tímto produktem.
Vybrala jsem si ho proto,protože jsem na vánoce mytí oken omarodila . Z důvodu lezení po štaflích jsem potom 14 dní proležela. Je mi 76 r. Oceňuji hlavně rychlé umytí a hlavně teleskopickou tyč, díky níž nemusím lézt po štaflích. Zatím jsem vysavač použila pouze 2x a jsem s ním velice spokojená.
Velice dobrý pomocník.
jsem spokojena usnadní umývání oken
kdyby mě manžel nerozbil starší tip měla bych ho do ted
Výborný pomocník. Vše funguje dokonale.
Měla jsem zakoupit již dříve.
Je to super pomocník. Okna jsou vyčištěné za chvíli.
Výborný pomocník
Již druhá sada. Jedna pomáhá doma, druhá jako vánoční dárek rodičům.
Chtěla ho manželka!
Dobrý pomocník na větší plochy.
Super výrobek, mile překvapil. Okna rychle vyčištěná, teleskopická tyč by mohla být ještě o kousek delší ( máme to výš )
Přesně dle mých představ. Výborný na francouzské okna. Snadná obsluha a okna vypadají líp,než klasickou mycí metodou.
výborná teleskopická tyč,která dosáhne i na vyšší místa kde bych musela použít žebřík.Jsem celkově spokojená
Už jsem měla jeden leifheit vysavač a dosoužil, takže jinou značku nechci. Produkt používám k úklidu v celém RD. Přeji pěkný den