Každý z nás již někdy viděl televizní reklamu na čistič oken. Na trhu je nepřeberné množství a můžeme je vidět i u úklidových společností. Můžou velmi usnadnit práci, tak jsem jim začala věnovat více pozornosti a přemýšlela, který by mi nejvíce vyhovoval.
Více naHlavní obsah stránky

Recenze Leifheit 51003 + 51007 sada vysavač na okna, tyč, mop, užší hubice
Skutečně funguje, nezanechává šmouhy. Výhodou je teleskopická tyč.
Nikoliv levný ale efektivní pomocník. Práce jde rychle a kvalitně.
Moc dobře vysává
Snadno ovladatelný.Ušetřená práce s leštěním.Za mě pecka.
Jako jediný mezi těmi, co by mi vyhovoval obsahoval tyč a ta mi úplně vystačí, abych nemusela se svými 158cm lézt na na židli, pořídila jsem i babičce. Známá má francouzské okna a říkala, že ji do toho nástavce sedí dlouhá tyč z jiného výrobku (bohužel neuchovala jsem info z kterého).
Baterie mi vydrží na umytí všech oken tzn. 12 skleněných ploch plus balkonové dveře.
Šmrdlátko čupr, hodně špinavé okno přejíždím 2x vodou s jarem a pak krásně stáhnete vysavačem dolů opravdu bez leštění - koukala jsem jako puk - celý můj život získal nový obzor :)
Četla jsem komentáře, že nevysává dobře kolem krajů oken - a ano - nevysává pokud jedete přímo s rovně přiloženou stěrkou kolmo dolů, když si vysavač se stěrkou vytočíte lehce zešikma, sjede vám i ty kraje, vysává dobře jak vertikálně tak horizontálně.
Zatím asi nic.
Uvítala bych kdyby tyč byla třeba teleskopická, dlouhá alespoň do jednoho metru.
Snadná obsluha a hlavně velká úspora času.
Dokonale a rychle vyčistí okna i vodorovně položená skla.
Skvělé vynikající spokojenost
Ještě jsem nevyzkoušel
lehký kompaktní
dobrý pomocník
Dobře vysává, je to dobrý pomocník na čištění vysokých oken
Snadná manipulace, okna čistá, výhoda nastavitelné tyče.
Dobrý pomocník hlavně na balkonové zasklení
je to dobrý
Díky delší tyče, nemusím použít žebřik
Rychle umyti oken.
bezvadný pohodlný ovladatelný baterie vyhovuje
Splňuje, co má. Na okna v bytě a zasklený balkon dostačující.
Pouze jednou vyzkoušeno, takže nemůžu moc hodnotit.
Pouze jednou vyzkoušeno, takže nemůžu moc hodnotit.
vysává dokonale
nezanechává okrajové šmouhy
není těžký
nabitá baterie vydrží jenom asi půl hodiny
koupi výrobku doporučuji