Tlumí nárazy, ale cítíte povrch pod nohou! Nejlepší barefoot
Pokud bych měla ještě užší nohu, tak po zatáhnutí pásku přes nárt bude ležet až na zemi

Tlumí nárazy, ale cítíte povrch pod nohou! Nejlepší barefoot
velice pohodlné
už jsem se poučila a sandály nekupuji s připočteným nadměrkem, tady bych určitě o špičku zabrkávala. Botky jsou pohodlné, měkké, ale vypadají tak nějak víc svátečně, než se podle fotky zdá
Padnou jako ulité
Pohodlné
Opora klenby
Skladné
Veľmi pohodlne
Zapínanie, ťažko sa hľadá dierka, ale možno časom to by lepsie
Spokojnost
Lekhé, měkké, pratelné. Nosím Leguana tenisky vel.39, ale sandály velikostně neodpovídaly, musela jsem nakonec koupit 37.
Pásek příliš zasahuje na prsty a tlačí, povolení suchého zipu moc nepomáhá. Zapínání u kotníku by mohlo být flexibilnější, drobné dírky a spona se zasekává.
Celkově jsem trochu zklamaná, čekala jsem víc. Pásek mě tlačí do nehtových lůžek a to je velmi nepříjemné. Na noze jsou lehké, pružné, to je u této značky známé.
prijemny material
moc pohodlna podrazka, dokazu si v tom predstavit chodit delsi dobu
veganske
nejsou na sirsi nohu
botka divne tvarovana - kdyz jsem patu zasunula dozadu, mela jsem vepredu tak 1,5 cm, kdyz jsem se rozesla, prsty uz mi narazely na vystouply okraj boty
nebyt toho okraje, tak by to bylo docela dobre, ale bylo to pak neprijemne, takze jsem vratila, botky zkratka nesedly
kvalitni boty, ale za me zvlastni strih