Hlavní obsah stránky
  • Stavebnice LEGO LEGO Technic Motorka pro kaskadéry 42058
  • Stavebnice LEGO LEGO Technic Motorka pro kaskadéry 42058
Stavebnice LEGO LEGO Technic Motorka pro kaskadéry 42058

LEGO Technic Motorka pro kaskadéry 42058

Nahlásit
Nahlásit chybu

LEGO série Technic, Motorka, počet dílků 140, věk dítěte 7 let, pro klukyDetailně propracovaný model motorky pro kaskadéry je připraven i na ty nejodvážnější kousky! Upoutá na první pohled skvělou kombinaci žluté a černé barvy s šachovnicovými nálepkami. Nechybí přední a zadní světla, autentické výfuky a extra široké poklice s nízko-profilovými pneumatikami.

Nabídky dle ceny

 

 

  •  
 
 
 
 

Podobné výrobky

Všechny podobné

Informace

Popis

Detailně propracovaný model motorky pro kaskadéry je připraven i na ty nejodvážnější kousky! Upoutá na první pohled skvělou kombinaci žluté a černé barvy s šachovnicovými nálepkami. Nechybí přední a zadní světla, autentické výfuky a extra široké poklice s nízko-profilovými pneumatikami.

Motorka pro kaskadéry je také vybavena natahovacím motorem a sada obsahuje i rampu na provádění akrobatických kousků. Model lze zkombinovat s natahovacím modelem 42059 Náklaďák pro kaskadéry. Získáte tak více možností pro hraní nebo můžete vytvořit kombinovaný model Super výkonného závodního vozu.

Stavebnice LEGO Technic jsou určeny pro všechny milovníky strojů a techniky a umožňuje sestavení pokročilejších modelů se složitějšími pohyblivými částmi. Jsou proto určené především pro zkušenější stavitele a milovníky technických modelů. Série LEGO Technic se vyznačuje precizním zpracováním i těch nejmenších detailů a zároveň vysokou funkčností a pohyblivostí modelů.

Velkou předností LEGO Technic je možnost jednotlivé modely přestavět v jiné, tematicky podobné, stroje. Stavebnice LEGO rozvíjí kreativitu, jemnou motoriku i představivost dětí a řadí se mezi jednu z nejoblíbenějších dětských her.

LEGO Technic

Stavebnice z řady LEGO Technic jsou inspirované skutečnými stroji, vozidly a všemožnou technikou. LEGO Technic nadchne především starší děti, ale stejně dobře si s ní vyhrají i dospělí. S využitím dalších řad stavebnice LEGO můžete stavět a rozšiřovat modely na větší a funkční celky.

Hodnocení

Přidání nového hodnocení

Stavebnice LEGO LEGO

Všechny stavebnice LEGO LEGO
Mohlo by vás zajímat