Recenze LEGO Technic 42156 Peugeot 9X8 24H Le Mans Hybrid Hypercar

Oslavte 100 let automobilových závodů na Le Mans 2023 s touto stavebnicí LEGO Technic Peugeot 9X8 24H Le Mans Hybrid Hypercar (42156) pro dospělé. Vůz debutuje ve třídě LMH v automobilovém závodě World Endurance Championship a vy si můžete užít stavění obohacujícího projektu plného detailů. Nechte se uchvátit detaily tohoto modelu závodního auta v měřítku 1:10. Prozkoumejte hybridní systém,…

Shrnutí recenzíVygenerováno na základě 8 recenzí pomocí Seznam AI

LEGO Technic 42156 Peugeot 9X8 je propracovaný a působivý model, který fanouškům LEGO přináší dlouhou a zábavnou stavbu. Navzdory vyšší ceně a množství nálepek je výsledný model vizuálně atraktivní a vhodný jako dárek. Zadní světla nezáří ve tmě, což může zklamat, ale celkově model splňuje očekávání.

• Detailní a promyšlené zpracování
  • Velký a působivý model
  • Zajímavá konstrukce odpružení
  • Dlouhé a zábavné stavění
  • Vhodný jako dárek
  • Mnoho nálepek k aplikaci
  • Cena je vnímána jako vysoká
  • Zadní světla nezáří ve tmě

milan.skcz4. února 2026

Hezký model, docela velký, super

Alesm8816. srpna 2025

Skoro dokonalé.

Registrovaný uživatel10. května 2024

Dárek k narozeninám pro syna

marketa-petrova20. března 2024

Super kára, museli jsme na ní koupit poličku :-)

lego je drahá záležitost

Pěkný dárek potěšil a na několik dní i zabavil :-)

mondrejas8. února 2024

veľmi pekný model zaujímavá konštrukcia unikátna konštrukcia odpruženia väčší než by človek čakal

veľa nálepiek

robert.nerusil8. prosince 2023

Odreagování.

Žádná podobná stavebnice ,zatím není .

Užívám si , jsem na vysost spokojen.

kopir6. prosince 2023

Nevím, je to dárek pro syna. :-)

Registrovaný uživatel10. května 2023

Na tento model jsem čekal, už od poloviny Dubna 2023, než ho budu moci objednat. Termín do prodeje byl stanoven na 1 května. Jako bonus byla cena daného lega, které jsme pořídil hluboko pod doporučenou cenu (3995Kč). Jak to dorazilo, byl jsem mile překvapen co vše obsahovalo, jak bylo vše do detailu promyšleno a samotný návod má 378str. Samotná stavba mi zabrala 25 hod. práce, ale krásné stavění a odreagování. Konečný model vypadá skvěle a mám ho na stole v kanceláři.

Výrobce udává, že modelu ve tmě září přední část u světel, tak jsme myslel, že se takto bude chovat i zadní část vozu s koncovými světly a není tomu tak, jak to vypadalo na fotografiích.

Určitě tento model všem fanouškům lega osobně doporučuji.