Recenze LEGO Friends 41392 Luxusní kempování v přírodě

Prožij báječné kempování s Olivií a Miou, které se vydávají na výlet do přírody, kde si chtějí užít mnoho zábavy. Postav luxusní stan, pomoz jim postavit luxusní kempovací stan, který má pořádné postele i úžasný koutek pro zkrášlování. Lego Friends představuje místo pro holčičí tajemství, nekonečná přátelství a skvělou zábavu v městečku Heartlake. Olivia s sebou na výlet vzala také telefon.

Shrnutí recenzíVygenerováno na základě 7 recenzí pomocí Seznam AI

Stavebnice LEGO Friends 41392 Luxusní kempování v přírodě je podle recenzí vhodná pro děti, které baví skládání a tematické hry. Děti si ji oblíbily a rodiče ji považují za vhodný dárek, který rozvíjí trpělivost a přesnost.

• Vhodný dárek pro děti
  • Podporuje trpělivost a přesnost při skládání
  • Tematický obsah zaujme
  • Děti jsou s hračkou spokojené
  • Super hračka pro zábavu
  • Zákazníci neuvedli žádná negativa.

Registrovaný uživatel6. července 2022

Prostě se líbí !

Registrovaný uživatel7. prosince 2021

vnučka je těmito výrobky téměř posedlá

Registrovaný uživatel15. září 2021

Dárek pro neteř. Naprostá spokojenost.

Registrovaný uživatel18. května 2021

My kid is very satisifed with these set...we planned to buy set 41373 with octopuss but isnt avaliable on your website

Registrovaný uživatel18. května 2021

Produkt jsem vybrala pro svoji sedmiletou vnučku, která si již od mala oblíbila stavebnice Lego. Při skládání je velice trpělivá. Postupuje přesně podle plánku.Lego obdržela jako dárek k narozeninám. Několikrát mi opakovala, že se jí Lego - kempování líbí. A protože děti jsou upřímné, věřím jí to. Lego kempování jsem vybrala díky jeho tematickému obsahu.

Registrovaný uživatel29. dubna 2021

Super hračka

Registrovaný uživatel9. dubna 2021

Vhodný dárek. Již několikátá sestava.