Vánoce vnoučkovi. miluje lego

Stavebnice LEGO Creator 3v1 Zvířátka z kouzelného lesa přináší dětem radost a kreativní zábavu díky možnosti sestavit tři různé modely. Recenze vyzdvihují kvalitu zpracování a dlouhodobou spokojenost se značkou LEGO. Produkt je vhodný jako dárek, který nezklame a potěší.
Vánoce vnoučkovi. miluje lego
Pěkné zvířátko z lega
Je to darek,bude velká radost
Darek ,který potěší a nezklame
3v1
Tahle série je geniální, že se dá sestavovat 3x, takže trojnásobná radost. :) Roztomilé za nevelkou cenu.
U Lega o žádných nevím, snad jen cena, ale ta odpovídá kvalitě. Sám mám Lego ještě z mého mládí, které vypadá, je pevné a barevné stejně, jako bych je koupil nyní. Lego je zaručená investice na několik generací.
Dárek k vánocům
Vnouček lego miluje. Byli jsme spolu v zoologické zahradě a když měl svátek, tak dostal toto lego. Z jedné stavebnice může sestavit různá zvířátka.
Lego miloval už můj syn a vnouček také. Staví si sám podle návodu. Dostává různé stavebnice a vždy má radost. Bude mu za měsíc pět.
Dárek na Vanoce
Stavebnici LEGO jsem koupila vnučce ke Dni dětí. Stavebnice se setkala s nadšením, a o to víc bylo radosti, že lze sestavit 3 různá zvířátka. Super stavebnice, takových víc.
Velká spokojenost a radost.
Za těch pár korun úžasně pohyblivé lego. Sova je naprosto úžasná.
Vnuk byl nadšeny.Lego se líbilo.
kreativní
vnučka měla radost
Z důvodu dlouhodobé spokojenosti se značkou výrobku
Výrobek splňuje co nabízí