Moc krásný lego set.
Žirafa je méně stabilní, ale poradili jsme si s tím. Je třeba chvilku hledat správnou polohu.
Celkově moc krásné lego.

LEGO Creator 31116 Safari domek na stromě je podle recenzí velmi povedená stavebnice s bohatými detaily a variabilním využitím. Děti i rodiče oceňují kreativní prvky a zábavné řešení, i přes drobnou výtku k stabilitě žirafy. Produkt splňuje očekávání jako dárek a podporuje dětskou fantazii.
Moc krásný lego set.
Celkově moc krásné lego.
Spousta dílků, vypadá moc hezky, syn byl spokojený
Nadšen i 12letý syn. Žirafa má pohyblivé nohy, krk i hlavu. Dům je také pohyblivý - když se odepne žebřík, je možné s ním otáčet. Moc krásné lego.
Bezva hračka na vánoce
Moc hezká stavebnice. Syn spokojený.
Lego je Lego. :-)
Dárek
Určitě potěší.
Tento produkt je určen jako dárek k Vánocům pro 8letého chlapce. Věřím, že se mu bude líbit.
Jsem ráda, že se takové produkty mohou objednat přes internet z pohodlí domova. Popisky produktů jsou dostačující, takže každý si může vybrat, co mu vyhovuje. Děkuji.
Lego Safari domek splňuje představy vnučky. Jedná se o kreativní hračku.
velmi spokojení, splnila naše očekávání
variabilnost
nejlepší byl objev mini záchodu i s rolickou toaletního papiru v domku na stromě. super. panáček šel hned vyzkoušet a pak děti řešily kam to asi tak z toho stromu padá. ...
konečně něco se zviraty
Krásná stavebnice, skvělé všechny tři varianty.