dosvit , lehkost , dobíjecí baterie

dosvit , lehkost , dobíjecí baterie
Celková spokojenost s dobíjením produktu, cca 2 hod. oproti jiným propagovaným produktům na internetových stránkách, chválím dobíjení prostřednictvím magnetického úchytu USB kabelu k produktu, a také chválím, že v případě vybití dobíjecí baterie lze nahradit zdroj klasickou tužkovou baterií, tleskám a dávám palec nahoru
Režim v prvním stupni svícení včetně červeného světla by mohl být v uvedené intenzitě v terénu delší !!!
V jednoduchosti je sila
Kvalitni celovka za slusnou cenu.
svítí
prijatelná cena dobrý dosvit
Perfektní svítivost, zoom, dobíjecí baterie, dobře sedí na hlavě a má i červené světlo. Na rybách s komárama to jinak nejde.
Perfektní čelovka bez kabelu.
Lehká
Dva módy + červená (žádná zběsilost s 10 mody a 3 druhy blikání)
Nabíjecí magnetem z USB
Možnost použít nouzově AA
Odolnost proti dešti
Focus ring má hladký chod, ale natočí se samovolně
Možnost sundat z headbandu a zavěsit za integrovaný klips na těle svítilny
Headband má integrovanou malou karabinku
Výkonná lehká svítilna. Bral jsem ji jako doplněk do MediBagu a slouží skvěle.
Malá velikost, dobrá svítivost, dlouhá výdrž.
Dobíjení. Dosvit.
Ještě nevyzkoušena, takže zatím hodnotím, že se mi povedla nabít a že svítí.
Trošku jsem zápasila s nabitím. Píše se, že "nikdy nepoužívejte baterie a akumulátor zároveň ..." a že se vše dozvím ve stručné příručce. Stručnou příručku jsem nenašla a stylem pokus/chyba zjistila, že čelovka funguje jedině tehdy, když se používá jak baterie, tak akumulátor zároveň. Jak při nabíjení, tak při provozu.
Nice and bright. Lifht weight
Výborná svítivost
skvělý po měr cena výkon prostě Ledlenser
Výborná čelovka. Kupuji pouze ledlensery! Nabíjecí a výkonná.
Bohužel skočil jsem po ceně a dostal starší model u kterého se musí vyjmou akumulátor a vložit do nabíječky. Nový model má již magnetický konektor na nabíjení. Nikde jsem tento rozdíl nečetl!
Příště si dám pozor ;)
Super světlo.
sviti opravdu daleko a moznost si "zaostrovat" paprsek je paradni
Honza
lehká, dobře sedí na hlavě, svítivost dostatečná , výdrž nemohu posoudit, mám jí krátce
vyndavání svítilny z držáku nejde snadno, stejně jako její vracení zpět, asi to chce