Čelovka Recenze Ledlenser H7R Core černá

Recenze Ledlenser H7R Core černá

Čelovka Ledlenser H7R Core je kompaktní dobíjecí svítilna s intuitivním ovládáním vhodná i do těch nejnáročnějších podmínek. Nabízí rychlé zaostřování světelného kužele pomocí technologie Advanced Focus System, a také plynulé stmívání světelného výkonu v rozmezí 15–350 lm pomocí otočného tlačítka. Díky inovativní technologii Flex Sealing Technology je svítilna podle indexu IP67 odolná proti…

lenka.valtova4. prosince 2025

lehká, dobře drží během pohybu, vysoká výdrž baterie, velká intenzita světla, rychle se nabíjí

tmojzis29. listopadu 2025

Kvalita

Registrovaný uživatel14. ledna 2023

Výborný dosvit.

Poměrně těžká.

Doporučuju např. k lezení do hor. Na běh je těžká.

Registrovaný uživatel30. prosince 2021

Používám při chození a běhání v noci a musím říct, že jsem byl velice mile překvapen. Čelovka vyniká vysokou svítivostí i výborným rozptylem světelného kuželu. Když s ní vyrazila manželka a šla proti ní kamarádka, tak uskakovala, protože z dálky myslela, že proti ní jede auto :-). Vynikající je také možnost plynulého nastavení intenzity osvětlení a výdrž baterie.

Můžu tento výrobek vřele doporučit, ať budete používat na outdoorové sporty, nebo na práci. Oproti levnějším čelovkám je tato úplně jiný level. Výkon, kvalita zpracování.

Registrovaný uživatel23. listopadu 2021

Lehká, výkonná, jednoduchá na obsluhu, dobře a pohodlně drží na hlavě. Magnetický konektor na nabíjení plus voděodolnost. Dostatečná výdrž.

Skvělá čelovka v poměru cena, výkon neznám nic lepšího. Led Lenser je jistota a funkčnost.

Registrovaný uživatel15. dubna 2021

Široký rozsah regulace intenzity světla, Daleký dosvit. 7 let záruka. Je to má 4 čelovka od LL s předchozími jsem byl spokojen ( každá měla něco co vadilo). Magnetický konektor pro nabíjení Čelovku využívám velmi často - skoro s ní žiju na hlavě :-)

Rozhodně NEMÁ plynulou regulaci. Intenzita je regulována v 10 krocích.

Podle mě velmi dobrá čelovka. Hodně mi vadí absence plynulosti regulace. Předchozí v tomto ohledu byly podstatně lepší. Ostatní ukáže čas. Předchozí čelovka ( H7R.2) od LL se mi rozpadla po 6 letech intenzivního používání.

Registrovaný uživatel16. února 2021

nabijeci kabel magneticky vydrz baterie dobre teziste diky baterii vzadu, nepada z hlavy