Couvací kamera Recenze LED21 Analogový vysílač a přijímač pro couvací kamery

Recenze LED21 Analogový vysílač a přijímač pro couvací kamery

Analogový vysílač určený pro bezdrátový přenos obrazu zařízení, jako je zadní kamera. Usnadňuje instalaci a manipulaci díky bezdrátovému provozu a bez licenčních provlékacích kabelů celým vozidlem. Sada obsahuje vysílač a přijímač. Pomocí vysílače a přijímače docílíte bezdrátového přenosu signálu z couvací kamery do monitoru (autoradia, zpětného zrcátka s displejem, apod).

Registrovaný uživatel2. srpna 2023

Neusim tahat abely

Registrovaný uživatel6. dubna 2022

Malá velikost, jednoduchá montáž.

Moc se mi líbí velikost a jednoduchost. Mám obavy z rušení jiné elektroniky, ale snad je to odzkoušené. Uvidím po namontování.Doprava zboží velice rychlá.Doporučuji.

Registrovaný uživatel22. března 2022

Slabý signal

Registrovaný uživatel20. listopadu 2021

Jsem velmi spokojen

Registrovaný uživatel27. září 2021

Jednoduché zapojení a dobrá funkce

Registrovaný uživatel27. června 2021

Funguje,,ale jenom při vypnutém motoru Nemusí se táhnout kabel přez celé auto.

Rušení při nastartovaném motoru, případně až ztráta obrazu. Což je zásadní problém.

Celkově přenos funguje dobře, problém nastává při nastartovaném motoru, dochází k rušení až strátě obrazu. Problém způsobuje funkce hlídání prasklé žárovky. Pokusím se problém odstranit stabilizátorem napětí.