Recenze LED kontroler / stmívač pro jednu barvu, RF

Bezdrátový RF (radiofrekvenční) ovladač pro jednobarevné LED pásky je ideální volbou pro ovládání LED pásku. Přijímač může být ukrytý (za zdí, sádrokartónem či ve skříni), není nutná přímá viditelnost přijímače pro ovladač. Velkou výhodou této MINI verze RF přijimače je velikost, která ješte více usnadňuje samotnou instalaci.

smazakr15. dubna 2026

velikost, funkce, cena

žádné objevené :)

Registrovaný uživatel27. července 2023

Je krásně maličký, má dálkové ovládání

Akorát občas i když je vše proti sobě a nic tomu nepřekáží tak někdy nereaguje senzor na ovladač.

Registrovaný uživatel9. července 2023

Super, jsem se stmívačem spokojený. Použil jsem jej pro jednobarevné LED osvětlení vitríny (pásky celkem cca 4.5m) a krom dálkového ovládání vyp./zap. oceňuji i tu možnost změny intenzity osvětlení v několika režimech. Ovladač obsahuje i několik módů, které ani nevyužiji. Přesně podle mých představ, jsem spokojený.

Registrovaný uživatel4. září 2022

Mám ho u akvárií a funguje spolehlivě. Jen pro upřesnění - mám led trubicove světlo a barevné. Takže v mém případě naprosto funkční i u barevného světla.

Za pár korun plně funkční výrobek s poměrně velkým množstvím nastavení úrovně osvětlení. Už mám doma 3.