multitool Recenze Leatherman Wave Plus LTG832524

Recenze Leatherman Wave Plus LTG832524

Multifunkční nůž Wave Plus od značky Leatherman se dočkal dalšího vylepšení - byl obohacen o vyměnitelné břity kleští. Nadále obsahuje 18 užitečných nástrojů včetně nožů, pilky, pilníku, otvíráků a šroubováků. Nyní ale i po letech usilovného používání můžete vyměnit břity kleští a mít multifunkční nástroj Wave Plus jako nový. Obsahuje kleště s jehlovou špičkou, kombinované kleště, prémiové…

roderik12615. listopadu 2025

Za tie peniaze by clovek cakal lepsie spracovany produkt..ale taka je doba bohuzial.moj konkretny kus: cepel noziku ma volu do kazdej strany a pilnik tiez,ostatne naradie su celkom ok,samostante kliese su pevne a nemaju ziadnu volu.

vvnazarov7725. srpna 2025

Kvalita. Super.

Cena jenom

svarcmila8822. března 2025

Dokoupil jsem další příslušenství a je to bomba!

Petr8. prosince 2024

Nejlepší Leatherman. Surge je příliš velký a těžký (mám jej, vím, o čem mluvím), ostatní jsou buď hůře vybavené, využitelné, méně sexy nebo podstatně dražší.

Registrovaný uživatel6. června 2024

Přesné a kvalitní zpracování Kladně hodnotím zoubkovanou čepel druhého nože, kterou jsem předtím považoval za zbytečnou

V porovnání s nožem Victorinox Outrider trochu těžší na nošení, ale to jsem věděl předem

Ještě ho mám krátkou dobu, musím se v něm naučit zorientovat, abych sahal pro požadované nástroje automaticky

Jakub3xxx2. února 2024

Jsem naprosto spokojený.

Registrovaný uživatel9. října 2023

Mohli by davat kvalitnejsiu ocel na cepel noza.....

Koltoj4. června 2023

dobrý nůž, výborná pilka, výborný nůž se zubatým ostřím, dvojhlavý hodinářský šroubováček

málo funkcí, mizerné a zcela nečitelné měřítko, příliš široký a krátký adaptér na bity (špatný dosah a nikam se nevejde), bídná napodobenina bitů křížového šroubováku (placatá, kluzká, špatně použitelná), příliš úzké čelisti kleští (nestabilní úchop), zcela chybí šídlo, nemá výměnné břity štípaček, diamantový pilník se po jediném použití zcela omele a není dále použitelný (hodí se leda jako pilník na nehty), multitool celkově zvládá jen drobné úkony a není stavěný na normální práci

Nebrat. Jde o velmi průměrný až lekce podprůměrný multitool, v praxi mnohem horší než jak vypadá na papíře, málo vydrží, špatně se s ním pracuje, má málo funkcí, je extrémně nadhodnocený (evidentně ho drtivá většina majitelů vůbec nepoužívá na práci a má ho jen jako hračku, což výrazně zkresluje hodnocení). Leatherman Rebar je mnohem, mnohem lepší.

Registrovaný uživatel4. dubna 2023

kvalitní zpracování nástroje se neviklají, pojistky jsou spolehlivé ostré nože list pilky vypadá tenký, ale řeže výborně textilní pouzdro se silným drukem dodán včetně nálepky s identifikačním kódem pro konkrétní výrobek

nový výrobek trochu tuhý v kloubech... nutno promazat a procvičit

Registrovaný uživatel1. dubna 2023

Un produs foar bun!

Registrovaný uživatel5. ledna 2023

Top ve své třídě

Registrovaný uživatel27. prosince 2022

Kvalitně vyrobený univerzální nářaďový nůž, v rodině již několikátý a pokaždé velké nadšení.

Registrovaný uživatel3. března 2022

Opravdu světová značka, perfektní zpracování bez vůlí perfektně propracované. Někomu se bude zdát drahý ale ta kvalita je příkladem všem ostatním výrobcům.Nosim každodenně do zaměstnání a o víkendu do přírody. Doporučuji

Perfektní,splnil očekávání.

Registrovaný uživatel16. února 2022

Koupeno jako dárek, sám je vlastím a používám takřka denně již asi šest let. Maximální spokojenost.

Registrovaný uživatel26. března 2021

Velikost, efektivita, kvalita zpracování, odolnost!!!

Doufám že je to můj poslední nůž...?!

Registrovaný uživatel17. ledna 2021

Hned se zlomila špička kleští. Na multitoolu od švýcarské konkurence je špička kleští od výroby zabrousena a tudíž se nemůže zlomit.

Registrovaný uživatel8. ledna 2021

Kvalitní zpracování

Zatím nemohu posoudit

Člověk si musí dobře rozmyslet co od multifunkčních kleští požaduje a podle toho si objednat

Registrovaný uživatel27. října 2019

Maly Lehky Nezatizi kapsu Ma pasku ho ani necitite Kvalitni procedendo Zakladni naradi vzdy nadosah

Nektere naradi se nevysouva az tak lehce Jak lehce si jdou zlomit nehty pri jeho vytahovani Ma kozenem pouzdru my schazi klyps aby se nuz dal nosit na kalhotech i bez opasku

Proste nepostradatelny pomocnik

Registrovaný uživatel24. května 2019