Za tie peniaze by clovek cakal lepsie spracovany produkt..ale taka je doba bohuzial.moj konkretny kus: cepel noziku ma volu do kazdej strany a pilnik tiez,ostatne naradie su celkom ok,samostante kliese su pevne a nemaju ziadnu volu.

Kvalita. Super.
Cena jenom
Dokoupil jsem další příslušenství a je to bomba!
Nejlepší Leatherman. Surge je příliš velký a těžký (mám jej, vím, o čem mluvím), ostatní jsou buď hůře vybavené, využitelné, méně sexy nebo podstatně dražší.
Přesné a kvalitní zpracování
Kladně hodnotím zoubkovanou čepel druhého nože, kterou jsem předtím považoval za zbytečnou
V porovnání s nožem Victorinox Outrider trochu těžší na nošení, ale to jsem věděl předem
Ještě ho mám krátkou dobu, musím se v něm naučit zorientovat, abych sahal pro požadované nástroje automaticky
Jsem naprosto spokojený.
Mohli by davat kvalitnejsiu ocel na cepel noza.....
dobrý nůž, výborná pilka, výborný nůž se zubatým ostřím, dvojhlavý hodinářský šroubováček
málo funkcí, mizerné a zcela nečitelné měřítko, příliš široký a krátký adaptér na bity (špatný dosah a nikam se nevejde), bídná napodobenina bitů křížového šroubováku (placatá, kluzká, špatně použitelná), příliš úzké čelisti kleští (nestabilní úchop), zcela chybí šídlo, nemá výměnné břity štípaček, diamantový pilník se po jediném použití zcela omele a není dále použitelný (hodí se leda jako pilník na nehty), multitool celkově zvládá jen drobné úkony a není stavěný na normální práci
Nebrat.
Jde o velmi průměrný až lekce podprůměrný multitool, v praxi mnohem horší než jak vypadá na papíře, málo vydrží, špatně se s ním pracuje, má málo funkcí, je extrémně nadhodnocený (evidentně ho drtivá většina majitelů vůbec nepoužívá na práci a má ho jen jako hračku, což výrazně zkresluje hodnocení). Leatherman Rebar je mnohem, mnohem lepší.
kvalitní zpracování
nástroje se neviklají, pojistky jsou spolehlivé
ostré nože
list pilky vypadá tenký, ale řeže výborně
textilní pouzdro se silným drukem
dodán včetně nálepky s identifikačním kódem pro konkrétní výrobek
nový výrobek trochu tuhý v kloubech... nutno promazat a procvičit
Un produs foar bun!
Top ve své třídě
Kvalitně vyrobený univerzální nářaďový nůž, v rodině již několikátý a pokaždé velké nadšení.
Opravdu světová značka, perfektní zpracování bez vůlí perfektně propracované.
Někomu se bude zdát drahý ale ta kvalita je příkladem všem ostatním výrobcům.Nosim každodenně do zaměstnání a o víkendu do přírody. Doporučuji
Perfektní,splnil očekávání.
Koupeno jako dárek, sám je vlastím a používám takřka denně již asi šest let. Maximální spokojenost.
Velikost, efektivita, kvalita zpracování, odolnost!!!
Doufám že je to můj poslední nůž...?!
Hned se zlomila špička kleští. Na multitoolu od švýcarské konkurence je špička kleští od výroby zabrousena a tudíž se nemůže zlomit.
Kvalitní zpracování
Zatím nemohu posoudit
Člověk si musí dobře rozmyslet co od multifunkčních kleští požaduje a podle toho si objednat
Maly
Lehky
Nezatizi kapsu
Ma pasku ho ani necitite
Kvalitni procedendo
Zakladni naradi vzdy nadosah
Nektere naradi se nevysouva az tak lehce Jak lehce si jdou zlomit nehty pri jeho vytahovani
Ma kozenem pouzdru my schazi klyps aby se nuz dal nosit na kalhotech i bez opasku
Proste nepostradatelny pomocnik
Mercedes ... to je Leatherman