multitool Recenze Leatherman Charge Plus TTi

Recenze Leatherman Charge Plus TTi

Leatherman Charge Plus TTi je jedním z nejoblíbenějších multitoolů kvůli 19 funkčním nástrojům (mezi které patří nože, pilka, řezací hák, pilník, šroubováky či otvíráky), ale také díky lehkým a extra odolným materiálům, ze kterých je konstruován. Nástroj s označením Plus byl nově obohacen o vyměnitelné břity kleští, díky čemuž zůstává multitool jako nový i po mnoha letech usilovného užívání.…

beverri18. prosince 2023

Nižší hmotnost, větší torzní tuhost

Cena je trochu vyšší, což je daň za prémiový materiál. Ve volitelném příslušenství není v ČR kožené pouzdro na opasek

Registrovaný uživatel8. června 2023

Výborná kvalita, ostrost, přesnost, nízká hmotnost.

Kleště měly mít odstraňovač bužírky, ale nemají. Nevím proč a nechci to již řešit.

Registrovaný uživatel3. ledna 2022

Spĺňa moje požiadavky

Možno cena, ale za kvalitné materiály sa platí.

Mne Leathermany vyhovujú, mám ich niekoľko. Pozor však, je to multifunkčný nástroj, nie nezničiteľný zázrak!!!

Registrovaný uživatel29. července 2021

Tuto značku používám již 25let a jsem velmi spokojený. O S

Registrovaný uživatel6. dubna 2021

maly rozmer mnoho pouzití, kvalita provedení

Špicka

Registrovaný uživatel26. března 2021

Universální nástroj do kapsy.

Kvalita zpracování neodpovídá ceně produktu. Opracování špiček kleští a hlavního nože s ocelí S30V je nestejnoměrně zbroušeno.Na titanových střenkách jsou po stranách vidět prolisy z výroby . Mám starší leatherman cca 8 let ,kde je finální opracování v lepší kvalitě. Pokud by nůž stál tolik jak v USA ,tak by ta cena odpovídala.

Registrovaný uživatel4. března 2021

Výborná kvalita, parádní provedení, velmi praktické.

Registrovaný uživatel4. února 2021

Bezkonkurenčně skvělý pomocník!

Registrovaný uživatel14. ledna 2021

Skvělé zpracování. Cena odpovídá kvalitě.