Recenze Lázeňská kúra - Ivanka Devátá

Rozvod se ženskou většinou pořádně zamává. Hrdinku této knihy ovšem zasáhl natolik, že se z jeho důsledků musí zotavovat v lázních. Potkává tam spoustu nových lidí a nemine den, aby se jí nepřihodilo něco mimořádného. A protože ony veselé příhody i trapasy popisuje Ivanka Devátá, která si získala širokou čtenářskou oblibu svým úsměvným pohledem na svět, můžete si být jisti, že se nebudete nudit…

Shrnutí recenzíVygenerováno na základě 7 recenzí pomocí Seznam AI

Lázeňská kúra od Ivanky Deváté je čtenáři oceňována pro svůj vtipný a zábavný styl, který přináší oddech a odpoutání od každodenní reality. Autorka autenticky líčí lázeňské prostředí a její humor je vnímán jako inteligentní a příjemný. Kniha je vhodná pro ty, kteří hledají lehké a zábavné čtení.

• Vtipný a zábavný styl psaní
  • Čtivé a oddechové čtení
  • Autentické líčení lázeňského prostředí
  • Inteligentní humor
  • Oddychová četba pro odpoutání od reality
  • Zákazníci neuvedli žádná negativa.

hsimonidesova22. listopadu 2024

super odpočinkové počteníčko

Registrovaný uživatel8. září 2021

Líbí se mi humor spisovatelky.

Registrovaný uživatel31. května 2021

Krásná oddychová četba psaná s příjemným humorem, tak jako všechny knížky od Ivanky Deváté. Mám tuto spisovatelku velice ráda a při čtení jejich knížek se člověk odpoutává od všední reality života. Její knížky čtu poměrně často a stále se k nim vracím, pokud potřebuji načerpat krásný a inteligentní humor.

U této knížky, jako i u ostatních knížek pí. Deváté nenacházím žádné nedostatky.

Škoda, že takových knížek není v dnešní době více.

Registrovaný uživatel20. května 2021

Doporučení od kamarádky. Odpočinkové četba.

Registrovaný uživatel26. dubna 2021

Opravdu příjemné čtení, dlouho jsem se tak nenasmála. Protože jsem v lázních také byla, musím dát paní Deváté za pravdu v líčení událostí

Registrovaný uživatel10. ledna 2021

Deník zážitků z lázeňského pobytu,velice čtivé

Oddechové čtení, doporučuji

Registrovaný uživatel7. září 2019