super odpočinkové počteníčko

Lázeňská kúra od Ivanky Deváté je čtenáři oceňována pro svůj vtipný a zábavný styl, který přináší oddech a odpoutání od každodenní reality. Autorka autenticky líčí lázeňské prostředí a její humor je vnímán jako inteligentní a příjemný. Kniha je vhodná pro ty, kteří hledají lehké a zábavné čtení.
super odpočinkové počteníčko
Líbí se mi humor spisovatelky.
Krásná oddychová četba psaná s příjemným humorem, tak jako všechny knížky od Ivanky Deváté. Mám tuto spisovatelku velice ráda a při čtení jejich knížek se člověk odpoutává od všední reality života. Její knížky čtu poměrně často a stále se k nim vracím, pokud potřebuji načerpat krásný a inteligentní humor.
U této knížky, jako i u ostatních knížek pí. Deváté nenacházím žádné nedostatky.
Škoda, že takových knížek není v dnešní době více.
Doporučení od kamarádky. Odpočinkové četba.
Opravdu příjemné čtení, dlouho jsem se tak nenasmála. Protože jsem v lázních také byla, musím dát paní Deváté za pravdu v líčení událostí
Deník zážitků z lázeňského pobytu,velice čtivé
Oddechové čtení, doporučuji
Vtipné čtivé zábavné