Recenze Lattafa Teriaq U EDP 100 ml

Teriaq od značky Lattafa je orientální, sladká parfémovaná voda pro ženy. Opojné spojení meruňky a hořké mandle se mísí s pikantními bobulkami růžového pepře a lahodným, zlatavým karamelem, které se plynule mění v akordy medu, jehož smyslné aroma je doplněno o květinový dotek růže, bílých květů a nečekanou svěžest rebarbory. Smyslnou tečku tvoří směs labdana, vetiveru, vanilky, pižma a kůže.…

iveta.kalova18. srpna 2026

Nakupují zde hlavně kvůli širokému výběru parfémů a musím říct, že mě mile překvapilo, kolik mají orientálních a arabských vůní. Objednala jsem si naslepo Teriaq jen podle popisu a velká spokojenost. Vůně naprosto odpovídá. Je hodně sladká, výrazná a zajímavá, mně osobně připomíná pralinku s brandy. Je určitě spíš pro ty, kdo mají rádi sladké a výraznější vůně. Objednávka byla rychle vyřízená a celý nákup proběhl bez problémů.

Uživatelský obrázek č. 1
Registrovaný uživatel23. listopadu 2025

Dlouhotrvající vůně. Velmi intenzivní.

Vůně kůže je velmi silná a pro někoho, tak může být parfém nepříjemný. Parfém bych neoznačila jako sladký.

janzn21. července 2025

Dlouhá výdrž,příjemná a hodně zdařilá gurmánská vůně

iwanastara17. března 2025

kolegyně měla tuto vůni a celý den jí voněla