Recenze Lattafa Oud For Glory Bade´e Al Oud U EDP 100 ml

Parfémovaná voda Oud For Glory Badea Al Oud je vysoce prestižní vůně se silným podpisem. Ideální pro běžné i večerní nošení. Přestože se jedná o unisex parfém, má mužský nádech. Hlava - šafrán, levandule, muškátový oříšek Srdce - pačuli Základ - oud, pižmo.

Shrnutí recenzíVygenerováno na základě 7 recenzí pomocí Seznam AI

Lattafa Oud For Glory Bade´e Al Oud U EDP je parfém s výraznou a vyvíjející se vůní, která si získává oblibu u uživatelů. Zatímco někteří zmiňují počáteční zklamání, většina oceňuje její hřejivou a orientální charakteristiku. Výdrž je hodnocena jako výborná, ale u některých se objevila kratší trvanlivost. Doporučeno pro ty, kteří hledají unikátní a dlouhotrvající vůni.

• Dřevitá hřejivá oudová orientální vůně
  • Zajímavá a vyvíjející se vůně s časem
  • Výborná výdrž
  • Hezký obal a vzhled parfému
  • Vzbuzuje závislost na vůni
  • Na mužském těle voní lépe než na ženském
  • Počáteční vůně může být zklamáním
  • Malá výdrž u některých uživatelů
  • Rozprašovač se může rozbít

bohumil.koral10. srpna 2026

Miluju ho!

anzoby8. dubna 2026

hezká vůně

malá vydrž, rozbil se mi rozprašovač takže nestříká

alababicka14. března 2026

Byl to dárek a spokojenost.

evabajzova45324. června 2025

Hezký obal vzhled parfémů

na muzskem těle voní líp vůbec mi to nevoní jak jako sem si cichla poprve

Vůně poprvé 10/10 po pár minutách 4/10

petrtabor14. dubna 2025

Nenechte se zmást, rozvoní se.

Dřevitá hřejivá oudová orientální vůně, výborná výdrž.

julian223328. března 2025

Zaj8mava vůně

Registrovaný uživatel11. listopadu 2022

zacnem z toho ze jsem na tento parfem cetla hrozne moc pozitivu,vsichni ho chvali a tak jsem ze zvedavosti koupila aniz bych vedela do ceho jdu.Prvni pricuchnuti mne zklamalo,po naneseni jsem byla smutna,nic zvlastniho,nevonelo jak jsem cakala.Ale jak minuty a hodiny ubihaly fak se parfem menil a otviral jinak a tim vic jsem si pricuchavala k svetru a tim vic se mi libilo co citim Je to parfem ktery cim vic pouzivas tim vic se do neho zamilovavas a stavas se zavisly na nem.Pouzivam 3 den a ruka se mi k nemu tahne vic a vic a strikam i nkrmalne kdyz jsem doma abych ho mohla citit stale.Dejte mu sanci a on vas nezklame.