Recenze Lattafa Atheeri W EDP 100 ml

Lattafa Atheeri je parfémovaná voda, která byla uvedena na trh v roce 2025. Nabízí kombinaci květinových, sladkých a vanilkových tónů. Je charakteristická svou komplexní a bohatou kompozicí. V úvodu vás přivítá svěží a exotická vůně mučenky, která dodává lehkost a jiskru.

Shrnutí recenzíVygenerováno na základě 9 recenzí pomocí Seznam AI

Lattafa Atheeri W EDP je parfém s vynikající výdrží a sladkou, ale ne těžkou vůní, která vyniká v jarních a letních podmínkách. Zákazníci oceňují jeho projekci a krásné balení, někteří však zmiňují, že plná vůně se rozvine až po určité době od otevření.

• Dlouhá výdrž vůně
  • Sladká, ale ne těžká vůně
  • Krásné balení a flakon
  • Vynikající projekce
  • Hřejivá a svůdná vůně
  • Obava z poškození plastové části flakonu
  • U některých kusů se plná vůně rozvine až po měsíci od otevření

Registrovaný uživatel18. května 2026

Velmi příjemná jarní vůně.

Opravdu krásná a dlouhotrvající začíná být až tak cca měsíc po otevření.

vasickovadana15. května 2026

Nádherná vůně.

luca.broza6. dubna 2026

Dokonalá sladší vůně s neskutečně dlouhou výdrží

ipilsova1. března 2026

absolutní favorit mezi arabskými parfémy, kterých mám už slušnou sbírku nádherná, sladká, hřejivá květinka věrný a nemírně vydařený dupe na Gucci Flora Gorgeous Orchid fantastická výdrž vynikající projekce nádherná prezentace s prvky včeliček

Šárka1. března 2026

Krásné balení, krásný flakon. Vůně je sladká ale ne těžká. Za mě klidně i na léto. Dlouhá vydrž.

hana-mikulicova11. listopadu 2025

Není tak výrazná

macca.b26. října 2025

Nádherná vůně co opravdu vydrží celý den

Super, doporučuji

m.knedla21. září 2025

Parfém mě velmi nadchnul, úplně něco jiného , než jiné arabské víně , které mám .

Velmi krásný parfém , flakon , vůně, výdrž, je jiný , není typicky arabský, jemný , myslím , že ho nemám naposledy .

katka.trckova22. července 2025

dá se nosit i v létě (ale asi ne takový ty tropický vedra), a naprosto vynikne večer před bouřkou/a po ni. Je taková hravá a svůdná

mám strach že mi upadne ta plastová plástev ze spodka :D

já ji doporučuji