Recenze Láskou ji nespoutáš – Atticus

Pro fanoušky knih Milk and Honey a The Sun and Her Flowers od Rupi Kaur.. Love Her Wild je sbírkou veršů mladého autora, který si získal srdce půl milionu fanoušků na sociální síti Instagram. Časopis Teen Vogue ho označil za nejzajímavějšího básníka, kterému je třeba věnovat pozornost a magazín Galore za autora, jehož slova si lidé nejčastěji tetují na kůži. Své čtenáře okouzlil upřímností a…

Registrovaný uživatel6. ledna 2021

I když je jedna část knihy o lásce, popisuje ji Atticus ve svých verších tak, jak je. Není to žádná přeslazená romanťárna, čímž mě absolutně dostává. I zbylé dvě části, Ona a Divokost, je napsaná tak, že jsem často měla husí kůži při čtení každého řádku. A dost často jsem ve verších nacházela situace, které mi byly blízké.

Registrovaný uživatel24. listopadu 2020

Moderní poezie doplněna fotkama k pokoukání i počtení pro duši

Registrovaný uživatel7. června 2020

Knihu jsem již znala, půjčila jsem si ji v knihovně. Natolik se mi zalíbila, že jsem ji chtěla mít doma. Mám ji na nočním stolku, abych si v ní mohla kdykoliv přečíst pár básní. Jsou krásné, o lásce, což je jedna z nejdůležitějších věcí na světě.Při čtení si člověk připomene svoje setkání s láskou, ať šťastnou nebo nešťastnou a donutí ho to k zamyšlení. V knize si čtu několikrát za týden, některé básně čtu opakovaně. Doporučuji číst si básně nahlas, je to o level vyšší zážitek.

Doporučuji všem čtenářům, i těm, kteří běžně poezii nečtou.

Registrovaný uživatel5. května 2019

Skvělá a čtivá