zatím velká spokojenost

zatím velká spokojenost
Relativně pevná konstrukce, zkompletovaná(svařená čela)
-Slabé dílenské zpracování: křivě předvrtané díry- někde i scházející, otřepy na profilech, atd.
- směšně miniaturní až nepoužitelné kličky pro dveře a okno
Pokud zkratka DODO znamená Dokončete Doma, pak to odpovídá.
Polykarbonát super
konstrukce ujde akorát to svařoval nějaký jelítko který má obě ruce levý. Na čelach Jekly přesazený 3mm přes sebe
pozinkované díly už začaly místama reznout a šrouby totálně na p..u
13500 je ještě dost peněz
Nízká cena,rychlost montáže
Prostorný a pevný skleník,splnil moje očekávání
rozhodující roli hrál anglický polykarbonát
připadá mi, že při prvním silném větru náraz nezvládne
není moc z čeho vybírat
cena
pevná konstrukce
jednoduché na sestavení
doporučuji skleník i e-shopového prodejce
to, že jsme objednali již druhý, svědčí o naší naprosté spokojenosti
Velikost za slušnou cenu.
Připravené ke smontování během chvíle
Bohužel pozinkovaná konstrukce není moc kvalitní a zinek se loupe po chvíli, uvidíme jak dlouho vydrží.
Dobrá velikost a cena.
Kupodivu stabilní konstrukce. Lehký, přitom masivní.
Absolutně málo samořezných šroubků!!!! Vůbec nesouhlasil udávaný počet. Poněkud zmatený návod na řezání polykarbonátových desek.
Snadná montáž
Splňuje požadavky
Jednoduchá montáž
Za ty peníze se opravdu šetřilo na materiálu. Opravdu stačí o 1cm posunout nákres čela a zadní části, a polykarbonát prostě nevyjde.
Taky kruhy a celková kostra by mohla být bytelnější.
Pro méně náročné, asi v pořádku.
Skleník je OK
Poměrně jednoduchá kompletace
Drobné nepřesnosti, delší podélné jakly k propojeni půlkruhů jsou delší takže jsem je musel zkrátit aby netlačily do polykarbonátu. Některé díry pro spojení podélných jaklů jsem musel převrat, nešel tam vsunout šroub. Kolem svárů nastříkáno zinkovou barvou místo galvanického pokovení (dle mého názoru vařeno již pozinkované a místa kolem svárů ošetřené zinkovým sprejem) takže pravděpodobně to budou místa kde vznikne koroze daleko dříve než na pozinkovaných dílech.
Za ty peníze pro mě dobrá koupě
Uvidíme příští rok,je postavený, udělané záhony, přivezená hlína přímo pro skleníky,tak na jaře,pak mohu hodnotit,ale vypadá pěkně
Rychle dodání +snadná montáž
Stavba proběhla ve dvojku během 4 hodin bez návodu s prstem v nose a kafem v ruce. Pozinkovaná jeklovinka vypadá že by mohla chvíli vydržet.Kdo nemá ruce olšový má za chvíli hotovo.Uvidíme za dvě zimy....
Snad jen kotvení do země by mohlo být udělané lépe-spíchnul jsem si svoje.
Šel bych do něj znova a každý kdo už má svůj skleník postavenej a přišel se mrknout na tento,tak čuměl jak je montáž jednoduchá,rychlá a kolik je uvnitř místa.Příští rok beru ještě jeden.Zdar.
Velmi prostorný uz se těšíme az tam poroste zepenina
Jeden prifil přišel trochu promačklý ale sklenik uz stoji šikovný chlap opravi všechno :-)