Skleník Recenze Lanit Plast DODO 210 2,1 x 3 m PC 4 mm

Recenze Lanit Plast DODO 210 2,1 x 3 m PC 4 mm

Konstrukce skleníku je složena z nosných oblouků 40 x 20 mm a spojená podélnými trubkami 20 x 15 mm. Jednotlivé profily jsou do sebe zasunuty (obdoba stanové konstrukce, pouze v extrémně masivním provedení), což garantuje jednoduchou montáž. Nespornou výhodou jsou i rozumné rozměry skleníku, a především extrémní výška 230 cm.

r.meixner17. března 2024

Vhodný rozměr na menší zahrádku. Už nyní, v našich podmínkách (600m nad mořem), nádherně vyrazily ředkvičky, salát už povyrostl. Skleník stojí 14 dní. Je v něm nádherně teplo, automat. okno funguje skvěle. Měl jsem dřív foliovník. Nedá se to absolutně srovnávat. Vynikající !

Kdybych skleník stavěl podruhé, už bych to zvládl za polovinu času. Je k tomu nutná určitá zručnost a úvaha, co dělat nedříve. A fakt aspoň 3 lidi. Nedostatky zatím nevidím.

Jsme tím nadšeni . A to opravdu píši já, nikdo mne k tomu nenavádí. Určitě se vyplatí i pro místa, kde je po celý rok chladněji.

Registrovaný uživatel20. června 2023

Pevnej materiál

Špatný plány !!! Nejsou vyznačené spoje. Nejsou vyznačeny šrouby kam kterej patří. Polikarbonát si nařešte podle svého. Přivezeno v roly! Další závady zjistím po zimně! ZA POLOTOVAR PŘEHNANÁ CENA !

Tento skleník si člověk co není řemeslník nedá do hromady. Člověk co ho montuje musí mít značnou přectavivost !!!

Registrovaný uživatel8. června 2023

nesrozumitelny navod na stavbu

Registrovaný uživatel11. května 2023

Je krátká doba na hodnocení.Zatim se nám jeví že to bude dobré.