Letní osobní pneu Recenze Landsail Sentury Qirin 990 225/40 R18 92 W XL FR

Recenze Landsail Sentury Qirin 990 225/40 R18 92 W XL FR

Pneumatiky Landsail Qirin 990 díky kombinaci struktury celé konstrukce a designu dezénu zajišťují působivý výkon na suché i mokré vozovce. Pneumatika se může pochlubit vysokou odolností vůči aquaplaningu a nízké hlučnosti. Landsail Qirin 990 díky své konstrukci zaručují stabilitu na vozovce.

Registrovaný uživatel1. září 2023

Špičková pneumatika, musíte to vyzkoušet, nízká cena a vysoká kvalita. Více jak 6 let doporučuji zákazníkům, i předchozí model LS588 stojí za to. Výrobce Landsail vyrábí i pneumatiky na Boeing

Registrovaný uživatel16. května 2023

pohodlná, slušná na mokru, předvídatelná na limitu, nezáludná, velmi dobrá cena, opotřebení průměrné

méně sportovní, pomalejší reakce při prudkých změnách směru, daň za měkčí bočnice.

na normální ježdění naprosto vyhovující guma, dokáže podržet i při svižnější jízdě pokud se ji trochu naučíte číst, pro řidiče vyžadující tvrdou jízdu ale vhodná není, pro ostatní ano

Registrovaný uživatel2. dubna 2023

- velmi tiché - jízdní vlastnosti na suchu i mokru v dané cenové kategorii nadprůměrné ( měl jsem i Dunlop a rozdíl jsem nezaznamenal)

Nižší kilometrový nájezd. Na přední nápravě mi vydrží 2 sezony tzn. cca. 20.000 km

Registrovaný uživatel28. března 2023

Dobře drží na vodě, nízká hlučnost a velmi slušná životnost. Volil jsem pneu podle štítku, a nechtěl moc investovat. Dvě sezony jsem na ní jezdil a velká spokojenost. změnil jsem rozměr kol a tudíž musel koupit nové pneu. Volím znovu Landsail Sentury Qirin 990.

Pneumatika se skvělým poměrem cena/výkon. Mohu jen doporičit

Registrovaný uživatel16. září 2022

Poměr ceny a výkonu bez konkurence

Registrovaný uživatel14. června 2022

Cena, dobře vedou na suchu i na mokru

Trochu hlučnější

Registrovaný uživatel25. května 2022

Dobře sedí, nejsou hlučné, dobrá cena

Registrovaný uživatel29. března 2022

hlučnost

Registrovaný uživatel24. března 2022

Poměr cena/výkon, dlouhý nájezd a skvělá přilnavost

Registrovaný uživatel2. listopadu 2021

tiché gumy

zatím jezdili jen jeden mesic, uvidim jak dlouho vydrží.