Špičková pneumatika, musíte to vyzkoušet, nízká cena a vysoká kvalita. Více jak 6 let doporučuji zákazníkům, i předchozí model LS588 stojí za to. Výrobce Landsail vyrábí i pneumatiky na Boeing

pohodlná, slušná na mokru, předvídatelná na limitu, nezáludná, velmi dobrá cena, opotřebení průměrné
méně sportovní, pomalejší reakce při prudkých změnách směru, daň za měkčí bočnice.
na normální ježdění naprosto vyhovující guma, dokáže podržet i při svižnější jízdě pokud se ji trochu naučíte číst, pro řidiče vyžadující tvrdou jízdu ale vhodná není, pro ostatní ano
- velmi tiché
- jízdní vlastnosti na suchu i mokru v dané cenové kategorii nadprůměrné ( měl jsem i Dunlop a rozdíl jsem nezaznamenal)
Nižší kilometrový nájezd. Na přední nápravě mi vydrží 2 sezony tzn. cca. 20.000 km
Dobře drží na vodě, nízká hlučnost a velmi slušná životnost. Volil jsem pneu podle štítku, a nechtěl moc investovat. Dvě sezony jsem na ní jezdil a velká spokojenost.
změnil jsem rozměr kol a tudíž musel koupit nové pneu. Volím znovu Landsail Sentury Qirin 990.
Pneumatika se skvělým poměrem cena/výkon. Mohu jen doporičit
Poměr ceny a výkonu bez konkurence
Cena, dobře vedou na suchu i na mokru
Trochu hlučnější
Dobře sedí, nejsou hlučné, dobrá cena
hlučnost
Poměr cena/výkon, dlouhý nájezd a skvělá přilnavost
tiché gumy
zatím jezdili jen jeden mesic, uvidim jak dlouho vydrží.