Velice tichá

Velice tichá
Pořizovací cena
Dobrá přilnavost a hlavně nejsou vůbec slyšet a dlouhá životnost.
Jen ta cena by mohla být menší
Velice nízká hlučnost, nízká spotřeba, skvělá přilnavost jak na suchu tak na mokru. Používám značku Landsail již 6 let a nemůžu si vynachválit! Porovnání cena/kvalita opravdu bezkonkurenční na našem trhu... můžu jen doporučit! Zklamaný nebude vážně nikdo
ticha pneu- najeto 2800km a opravdu ticha i ve vyssich rychlostech
cena
jizda na suchu a v desti hodnotim bezproblemu-- nejsem agresivny ridic a proto pneumatika na beznou jizdu bohate staci
2 pneumatiky na disku minimum zavazi cca 5g
2 pneumatiky cca 45g na kolo- museli na prevazeni kvuli odpadlemu zavazi po 1500km
mnel jsem od stejne znacky i na jinych autech model L588, proto jsem zakoupil znova jenom model QIRIN 990. Na jednej strane jsem spokojeny s hlucnosti od pneu, na druhe strane jsem celkem zklamany zavazim na 2 pneumatikach a v servisu mi rekl ze pneumatiky jsou jiz malicko uskakana...pneumatiky jsem koupil na 3 roky doufam ze to da a udelame minimalne 30tis km
Cena,minimální hlučnost,auto se chová normálně i při rychlosti nad 200km za hodinu,za deště taky bez problémů