Řasenka Recenze Lancôme Hypnose Doll Eyes Mascara 6,5 ml 01 So Black

Recenze Lancôme Hypnose Doll Eyes Mascara 6,5 ml 01 So Black

Pokud už od dětství toužíte po řasách, jaké mají mrkací panenky, pak je tato řasenka určena právě pro vás. Řasenka Doll Eyes dokonale zhušťuje a prodlužuje řasy a zaručuje vašim očím svůdný vzhled. Unikátní kuželovitý tvar kartáčku spolu s nylonovými štětinkami zajišťují snadnou aplikaci a hravě nanáší řasenku i do obtížně dostupných koutků a na spodní řasy.

Registrovaný uživatel11. září 2022

Krásně natočí a prodlouží řasy,nedělá žmolky

Mohu jen doporučit

Registrovaný uživatel1. července 2022

Na štětečku byly jakési chlupy (nevím, jestli to tak bylo schválně, ale za mě děs).

Registrovaný uživatel16. prosince 2021

doporučeno od kamarádky

Nic moc za tu cenu.

Zklamání. Vůbec neudělá řasy jako moje stará - levná. Někomu možná vyhovuje, mě vůbec.

Registrovaný uživatel10. listopadu 2021

Super řasenka, kupuji pravidelně.

Registrovaný uživatel20. září 2021

Krásně protahuje, zvýrazňuje a ztužuje řasy, nemaže se, příjemná

Registrovaný uživatel27. prosince 2020

není vůbec špatná ale...

za tu cenu to zas taková paráda není

Registrovaný uživatel27. listopadu 2020

Zklamání ..... zbytečně vyhozené peníze

suchanekhanka6. července 2020

Nejlepsi rasenka

Jednou zkusis, uz neni zadna lepsi

Registrovaný uživatel9. května 2020

Kvalita Cena

Registrovaný uživatel25. prosince 2019

Pěkné baleni Dobře se drží v ruce

Řasy lepí Je potreba nanaset nekolik vrstev, jinak vysledek neni videt Vysoka cena, ktera neodpovida kvalitě

Nejakou Rrasenku Hypnose Lancome jsem zkousela u zname a byla z ni nadsena. Nanesla jsem jen jednu vrstvu, rasy byly krasne prodlouzene a nelepily, i kdyz jsem vrstev dala vic. Byl to ale ocividne jiny typ. U tehle musim dat nekolik vrstev a jiz pri 3. vrstve zacina značně lepit. To bych cekala u rasenky za 80 korun, ne u takhle drahe a teto značky. Normalne si kupuji rasenky v cenove hladine 200 - 250 Kč, a ty jsou na tom kvalitou mnohem lepe nez tato nekolikanasobne drazsi. Uz si ji nikdy nekoupim. Premyslim, jestli jsem neobdrzela nejaky vadny kus, protoze jinak ma velmi dobre recenze.

Registrovaný uživatel20. prosince 2019

Nesplnila moje očekávání, řasy neprodlužuje ...nic extra ...normální tuctová řasenka. Jsem přesvědčená, že jsou lepší řasenky než tato.