Masážní přípravek Recenze Lamur Minerální bahno z Mrtvého moře 3 kg

Recenze Lamur Minerální bahno z Mrtvého moře 3 kg

Univerzální přírodní produkt, který odstraňuje toxiny z pokožky, povzbuzuje metabolismus a krevní oběh. Teplé bahno z Mrtvého moře odstraňuje bolest svalů a kloubů. Kožní problémy a bolavé klouby už nemají šanci, když máte po ruce minerální bahno z Mrtvého moře. Kromě staletími prověřeného léčebného účinku nabízí ještě dokonalé vyhlazení pokožky.

Registrovaný uživatel18. října 2022

Bohužel mi na lupénku nepomáhá . Věřím že jiným takto postiženým chudák pomůže .

Nechci hanit ale mě bohužel nepomohlo .

Pro mě bohužel k ničemu ...

Registrovaný uživatel13. června 2022

pomáhá na kožní problémy , nemusím jet k Mrtvému moři , aplikuji když je potřeba , zatím používám tak jednou týdně pro lepší výsledek by to chtělo častěji

Registrovaný uživatel20. května 2022

Výborný Jednou týdně používám jako masku na obličej a dekolt a byla jsem mile překvapená hned po prvním použití je pleť krásně vypnutá a svěží. Jednou za měsíc používám na celé tělo a kůže po aplikaci je zdravější a bez ekzémů. Jen při smývání doporučuji nějaké mýdlo podobné účinkům bahna.

Registrovaný uživatel10. října 2021

známe z Jordánska, absolvovali jsme lázeňskou kůru jedná se o kvalitní produkt používáme dle potřeby a času ve 14-30 denních cyklech

u poslední dodávky bahna jsme zaznamenali nižší kvalitu