Nákupní taška Recenze Lamps Nákupní taška na kolečkách Flexi šedá

Recenze Lamps Nákupní taška na kolečkách Flexi šedá

Kvalitní nákupní taška na kolečkách. Skvělý pomocník pro vaše nákupy. Kovová kostra, spodní základna vyrobena z vysoce odolného plastu. Taška je snímatelná a omyvatelná.

Registrovaný uživatel3. června 2023

Již po třetí objednávám tuto tašku Flexi . Libí se mi desein , ale celkově je velmi pohodlná a líbivá. Zvláště mě vyhovuje možnost zavěšení tašky na nákupní vozík! Má několik kapsiček kam mohu dát klíče, mobil apod. Tašku používám na časté týdenní nákupy, takže se za pár let obal tašky opotřebuje. SUPER!

Registrovaný uživatel10. listopadu 2021

velikost, váha, závěs na nákupní vozík a skládací konstrukce

asi kolečka

Registrovaný uživatel25. září 2021

Velmi lehký,rukojeť je dost dlouhá takže vyšší člověk nebude mít problém.

Zatím nic.uvidím až časem.

Registrovaný uživatel10. května 2021

velká kolečka

Registrovaný uživatel12. dubna 2021

Velká, pevná, dobrá kolečka

Není pevná konstrukce tašky, takže esteticky spíše batoh než taška.

Výborné, doporučuji.

Registrovaný uživatel4. března 2021

Prostorná, s velkými kolečky se dobře jezdí

Registrovaný uživatel2. března 2021

lehká a prostorná nákupní taška používám ji na velké nákupy doporučuji

Registrovaný uživatel20. února 2021

jsem spokojena dobre uchyceni na nakupni vozik v obchodě

Registrovaný uživatel10. února 2021

Stabilní, velká kolečka

zden.haj.19. ledna 2021

Po necelém roce užívání: naprosto nepostradatelná, vak lze omýt, vezl jsem na ní krabici s křovinořezem jako na rudlu, je skládací, při nastupování do autobusu s plnoě zatíženou taškou nutno sklopit držadlo a tahat za kratší madlo. Gumové obruče jsou dost měkké, takže teď v zimě, když se sypou chodníky, musím z koleček pokaždé vydloubat zapíchanou šotolinu, takže začínám shánět náhradní kolečka, ale jinak OK.

Registrovaný uživatel18. prosince 2020

Je pěkná-omyvatelná a velmi skladná.

Hned jak jsem s ní poprvé vyjela mi upadlo kolečko. Teď už mám i strach vyjet znovu.

Registrovaný uživatel12. srpna 2020

Dostatečně velká.Větší kolečka umožňují i přepravu,jízdu do schodů.Sklápěcí rukověť je výborná při nastupování do MHD.Plastový držák umožňuje pohodlné zavěšení tašky na nákupní vozíky.

Výborná,všem doporučuji.

Registrovaný uživatel21. října 2019

- možnost zavěšení na nákupní vozík, velká výdrž - za 7 let jsem koupila již potřetí, používáno několikrát týdně s velkou zátěží (výměna za novou tašku vždy jen pro opotřebovanost vaku, ne konstrukce)

Registrovaný uživatel29. října 2018

Dostatečně rozměrná. solidní kolečka, závěs pro upevnění na nákupní vozíky, skládací rukojeť, příčná trubka umožňující uchopení při nastupování do MHD, omyvatelná, má kapsu na tiskoviny