Praktické

Praktické
Funguje skvěle.
Jsem velice spokojen mám stále na dozoru stav baterie už se nemůžeme stát že nenastartuji děkuji
Svítí velmi slabé
Při čtení recenzí jsem dlouho váhal, ale mohu říct, že té koupě nelituji. Malá odchylka tam sice je, ale na to abych mohl odhadnout stav mé autobaterie to stačí a na to nabíjení telefonu vyhovující.
Dobrá záležitost do auta by to byla, kdyby byl odstraněn nedostatek a to špatně viditelná teplota na displeji!!!!
Špatně viditelná teplota na displeji (červená) ve dne a navíc při slunci!!!! Viditelnost a čitelnost je pouze když je v autě tma. Modrá barva ukazující stav baterie je dobrá.
Měření teploty a baterie
Ve dne horší čitelnost displeje.
Funkčnost je snad dobrá. Za tmy i čitelnost.
Při denním světle absolutně nečitelné. Výrobek bych už nekoupil.
hodnota dobíjení je v pořádku je viditelná i za denního světla
není za denního světla viditelná teplota, co s tím provedeme
čekám jak se k tomu obchod postaví
Ukazuje to co ma
Velmi nevýrazný údaj vnitřního teploměru a to i za tmy
Zobrazení napětí a teploty na samostatných displejích.
Stálým měřením napětí mám pod kontrolou stav nabíjecí soustavy. Nemusím to mít zapnuté na palubním počítači, kde potřebují zobrazovat jiné důležité údaje. Měření teploty už je jen takový bonbónek navíc. Navíc cena stejného produktu je u vás levnější, jak jinde. Estetický zdařilý výrobek.
Žádné jsem neobjevil. Záleží tu na tom, kde má daný automobil umístěnou zásuvku, aby byl v zorném úhlu řidiče, ale to je věc nesouvisející s hodnocením.
Pěkný a užitečný výrobek za slušnou cenu. Tak jako většina výrobků od tohoto výrobce.
Funguje dobře, ukazuje teplotu, je dobře viditelný