Recenze Lampa 71501

Kvalitní nůžkový zvedák na auto od Italské firmy Lampa má obzvláště robustní konstrukci. Součástí je stabilní klika s rukojetí a otočné sedlo s gumovou podložkou. Zvedák má výbornou ovladatelnost, stabilitu a otočnou opěrnou plošku.

Shrnutí recenzíVygenerováno na základě 7 recenzí pomocí Seznam AI

Lampa 71501 má robustní konstrukci a vysokou nosnost, což z ní činí vhodný nástroj pro těžší vozidla. Uživatelé však zmiňují obtíže při zvedání i při nižší zátěži a problémy s aretací a otáčením šroubu. Doporučeno pro ty, kteří ocení odolnost, ale musí počítat s možnými komplikacemi při manipulaci.

• Vysoká nosnost
  • Masivní konstrukce
  • Otočná patice na horním díle zvedáku
  • Minimální a maximální výška zdvihu
  • Obtížné zvedání i při nižší zátěži
  • Aretace souměrného zdvihu malými zoubky
  • Šroubem nejde otáčet bez použití síly
  • Velikost zvedáku neumožňuje uložení do 16 palcového kola v rezervě

petr.kukral15. listopadu 2024

Šroubem nejde otáčet. Je potřeba hodně silně točit přiloženou klikou, až se sedře barva na závitu šroubu a ani pak šroub nejde zvolna. Podle mě by měl jít šroub snadno otáčet jen rukou, když není pod zátěží a to se neděje. Budu reklamovat zboží.

Registrovaný uživatel12. září 2024

Minimální a maximální výška zdvihu

Aretace souměrného zdvihu malými zoubky

U prvního použití se polamaly zoubky, Nevím zda to nebyla výrobní vada

Registrovaný uživatel31. července 2024

Ještě jsem ho nezkoušel.

Zvedák je za velmi slušnou cenu. Jak funguje teprve zjistím časem.

jifran6. května 2024

vysoká nosnost masivní konstrukce

kamikelc28. dubna 2024

Rychlé dodani

Registrovaný uživatel13. května 2023

Je robustnější než běžné zvedáky, co se dávají k autům, které pak blbnou.

Měl to být zvedák na 2t. I při zvedání cca poloviny se člověk zapotí. Je to o stoupání závitu. Zvedák je poměrně velký, takže už se mi nevleze do 16 palcového kola v rezervě.

Nechám si ho :-)

Libor Slovák25. listopadu 2022

zdvih-44,2cm(Osobně jsem vyzkoušel na SUV ) nosnost 2t cena provedení otočná patice na horním díle zvedáku

Na SUV a 4x4 super.Při přezouvání gum doporučuji pořídit ještě podpěru proti spadnutí.