Recenze Lambre Magic Long Eyelash aktivní sérum na růst řas 4 ml

Lambre Magic Long Eyelash je aktivní sérum na růst řas. Vybrané složky ovlivňují jak růstovou fázi zvyšující množství a délku řas, tak i stálou fázi, což prodlužuje jejich život. Pokročilé složení séra urychluje přirozený růst řas a také je činí silnějšími od základny. Výrobek také zabraňuje jejich vypadnutí.

Shrnutí recenzíVygenerováno na základě 8 recenzí pomocí Seznam AI

Sérum na růst řas Lambre Magic Long Eyelash je podle recenzí účinné v prodlužování a zesilování řas, přičemž i malé balení vydrží dlouhou dobu. Někteří uživatelé však zmiňují nepříjemné reakce po aplikaci, což je třeba zvážit při rozhodování o koupi.

• Prodlužuje řasy
  • Skvělý poměr ceny a účinku
  • Dlouhodobé používání vede k viditelným výsledkům
  • Malé balení vydrží dlouho
  • Doporučováno ostatním
  • U některých uživatelů způsobuje pálení a zarudnutí po aplikaci

petraa198423. října 2025

Řasy jsou silnější a delší

Registrovaný uživatel12. června 2025

Dostala jsem doporučení od kamarádky,její řasy(teď i moje) jsou neuvěřitelné,umělé řasy se můžou zahrabat!!!

Registrovaný uživatel12. srpna 2024

Produkt jsem zakoupila opakovaně. Jsem jsem s výsledkem spokojena.

Registrovaný uživatel26. listopadu 2023

Zatím krátká doba, ještě nic nepozoruji, ale rychlé dodání :)

Trošku pálí a mám po něm rudé “čáry” po aplikaci… alergie nemám, nebo jsem neměla na jiná…

Registrovaný uživatel15. září 2023

používám 1x denně. zatím pár dnů.. tak uvidíme, ale pouhým okem se zdá, že řasy rostou

zatím spokojenost

Registrovaný uživatel24. února 2023

Mám ho už odzkoušený a tento, byl už jako dárek. Opravdu funguje. Vydrží dlouho i když je malý, už po dvou týdnech jde vidět, že jsou řasy delší. Ze začátku jsem používala každý den, už ho používám rok a dám si ho tak 3x do týdne. Určitě můžu doporučit ostatním, komu jsem ho doporučila, tak je maximálně spokojený. A hlavně není podle ostatních předražený.

Registrovaný uživatel15. února 2023

Řasy prodlužuje Skvělá cena

Již sem zakoupila 3.tí. Jsem s výrobkem spokojená. Řasy mám krásně dlouhé. Samozřejmě to chce mít i dobrou řasenku, řasy vám sice prodlouží ale nenatočí. Ale spolu s tímto výrobkem je to skvělé kombo. Teď mi řasy naráží do skel brýlí :D

Registrovaný uživatel7. srpna 2022

Kvalitní výrobek, který funguje.