Sportovní kamera Recenze LAMAX X10 Taurus

Recenze LAMAX X10 Taurus

S modelem X10 Taurus vyplouvá LAMAX do vod nejvyšší třídy akčních kamer. Nejen profesionální kameramani a adrenalinoví sportovci ocení kvalitu ukázkově plynulého a prokresleného 4K 30 fps videa. Kompromisy nehledejte. Taurus je zároveň nabitý funkcemi a množstvím příslušenství včetně dálkového ovladače.

4 recenze

CoVybrat.cz
Hodnocení: 85 %Odborná recenze
CoVybrat.cz

Jednoznačně kladně hodnotíme kvalitu videozáznamu a fotografií, které jsou na skutečně špičkové úrovni – a o to u akčních kamer jde především. Líbily se nám také dodatečné funkce a možnost připevnit kameru ke stativu díky závitu na spodní straně kamery. Potěšily také dvě baterie v základním balení. Ačkoli kamera jako taková plní svoji primární funkci (tj. pořizování videí) na jedničku, bohužel se u ní vyskytují také určité nedostatky, které práci s ní velmi komplikují. Výdrž baterie je příliš nízká, vadilo nám také složité nabíjení pouze v kameře. Nepříjemné je také přehřívání kamery při používání, anulování data a času při výměně baterie a nutnost spárovat ovladač s kamerou při každém zapnutí kamery.

Více na CoVybrat.cz

závit na stativ

ovládání v českém jazyce

vyšší pořizovací cena

nízká výdrž baterie

nabíjení baterií pouze v kameře

přehřívání přístroje

anulování data a času

stabilizace obrazu pouze pro nižší rozlišení

Registrovaný uživatel3. srpna 2021

Širokoúhlý objektiv, poměrně slušný zvuk, závit na stativ. Vybral jsem ho právě proto že lze zabrat velký záběr z malé vzdálenosti. Jinak mám několik kamek s rozlišením 4K.

To snad ani není závada, ale překvapilo mne, že i když nastavím to nejniší rozlišení, tak se na flešku vejde mnohem kratší doba než na př. u kamery 4k.

Celkově kamera splnila mé očekávání.

Petr10. června 2021

nízká cena dost příslušenství

Několik záběrů už jsem s ní natočil a není to špatné. Dokáže natáčet ve vysokém rozlišení a má stabilizaci obrazu.