Sportovní kamera Recenze LAMAX W10.2

Recenze LAMAX W10.2

Pořiďte si nabušenou akční kameru LAMAX W10.2 a vyražte si ulovit nové zážitky. Ať už jste adrenalinový nadšenec nebo chcete sdílet své zážitky se světem, přístroj vám nabídne reálné 4K rozlišení při 60 fps s neuvěřitelnou stabilizací MAXsmooth 2.0. Díky duálnímu displeji zachováte focus a kamera se s vámi bez problémů potopí pod vodu, proletí vzduchem nebo vyrazí na túru. Vydrží nahrávat až 120…

Marekkneblik27. července 2025

rozlišení jde nastavit slušná výdrž baterie

Kamera se hodí hlavně na dovolené. Jdou s ní natočit super záběry na památku.

Vojtechsynek1. května 2025

na natáčení super

Akční kamera na natáčení akčnějších záběrů je supr. Má velkou odolnost a jde vzít i pod vodu.

Patrikkoban18. dubna 2025

jde nastavit i stabilizaci vodotěsná

Kamera se hodí na dovolené. Můžu natočit úplně cokoliv a jde vzít i do vody.

Jaroslavstripek28. února 2025

slušná stabilizace obrazu 4K

Akční kamera má velkou výhodu, že pomocí různých držáku jde přidělát úplně kamkoliv a má velkou odolnost oproti mobilu.

Jantomcal23. února 2025

velmi dobrá kvalita

Dlouho jsem o kameře přemýšlel. Teď jsem rád, že jsme si jí pořídil. Natáčení je super a mám tak dostatek záznamů z akcí. Jen ten střih budu muset ještě zdokonalit.

Jakubstrnatsky21. února 2025

velmi slušná kvalita

Akční kamera funguje na jedničku. Používám jí hlavně na dovolených když chci natočit něco na památku. Jde nastavit i natáčení s hodně fps na zpomalené záběry.

Adamkrasnan15. února 2025

různá nastavení natáčení stabilizace až 120fps

Kamera má moc hezké parametry na tu pořizovací cenu. Většina takových kamer je v úplně jiné cenové kategorii.