Spokojenost , dobrý zvuk, potlačení okolních zvuků
Trochu tlačí, možná je to o zvyku na předešlá sluchátka

Sluchátka LAMAX HighComfort2 ANC jsou chválena za pohodlné nošení, kvalitní zvuk a účinné potlačení okolních zvuků. Většina uživatelů si pochvaluje jejich univerzálnost a pevné usazení na hlavě. Ojediněle se objevuje mírný tlak na hlavu, který však může být otázkou zvyku.
Spokojenost , dobrý zvuk, potlačení okolních zvuků
Trochu tlačí, možná je to o zvyku na předešlá sluchátka
materiál
pohodlná
Jsou pohodlná na klidný poslech hudby. Používám je doma v pracovně, ale i venku v mhd.
dobrý poslech
Sluchátka dobře a pevně sednou na hlavu. Tlak na hlavu je mírný a poslouchání hudby, videa i filmů super.
zvuk super
Velká sluchátka na hlavu, která vůbec netlačí na uši. Zvuk je skvělý a výdrž taky.
zvukově fajn
Velmi pohodlná sluchátka s kterými jsem v klidu, nic mě neruší a poslouchám co chci.
zvuk
bílá barva
Sluchátka skvěle padnou přes hlavu a okolo uší. Nic mě tak neruší a mohu v klidu poslouchat co chci.
zvukově fajn
Sluchátka jsou pohodlná, zbytečně moc netlačí na hlavu a poslouchání hudby je skvělé.