mikrofon
Herní sluchátka jsou fajn a za dobrou cenu. Zvuk mikrofon i délka kabelu naprosto parádní. Na občasné hraní s kamarády supr.

Sluchátka LAMAX Heroes Defender1 jsou chválena za kvalitní mikrofon, prostorový zvuk a pohodlné nošení. Vhodná jsou pro hraní her, komunikaci i běžné použití s počítačem. Uživatelé oceňují i dobrý poměr ceny a kvality, přičemž jedinou výtkou je nemožnost sundat mikrofon.
pohodlná sluchátka k PC
mikrofon
Za velmi rozumnou cenu herní sluchátka s mikrofonem na hraní a komunikaci se spoluhráči.
mikrofon
Sluchátka mám k počítači na hraní her a koukání na videa. Mikrofon i zvuk je super.
zvuk
mikrofon není sundavací
Sluchátka s mikrofonem k počítači na volání a hraní her. Mikrofon i prostorový zvuk skvělý.
zvuk i mikrofon fajn
Sluchátka se snadno propojí s počítačem a dál nic neřeším. Všechno funguje hned.
volání a komunikace
Pěkná sluchátka i s barevnou kombinací. Zvuk je super a mikrofon taky.
mají i mikrofon
slušně tlumí hluk
Sluchátka s mikrofonem mám u počítače a na příležitostnou komunikaci s další mi lidmi mi vystačí.
mikrofon
Na občasné zavolání s kamarády na nějakou tu hru jsou naprosto ok.
rozumná cena
Sluchátka k počítači jsou dobré. Mají mikrofon, dostatečně dlouhý kabel i prostorový zvuk.