fajn hodinky
Hodinky se přes BT propojují s mobilem a pak měří a zobrazují údaje.

fajn hodinky
Hodinky se přes BT propojují s mobilem a pak měří a zobrazují údaje.
Hodně funkci za dobrou cenu, výdrž baterie
Občas problémy s pripojovanim, několikrát zkoušet restnout mobil i hodinky
pěkný hranatý styl
Levnější chytré hodinky, které s mobilem fungují přesně tak jak chci.
pěkný hranatý design
Pěkné chytré hodinky, které dobře fungují s mobilem a zobrazují potřebné informace.
vypadají a fungují dobře
Hodinky jsou pěkné tím, že nejsou kulaté, ale hranaté. S mobilem fungují dobře a jde přes ně měřit i pohybové věci.
smart watch
Hodinky se propojí pomocí bluetooth a pak ukazují upozornění. Díky tomu mám jistotu, že nic nezmeškám.
Chytré hodinky používám rád. Dost mi usnadní život když nemohu sledovat mobil. Vidím tam všechny údaje co potřebuji.
rozumný peníz
dobře sedí
Hodinky mi pomáhají s prací s mobilem. Ukazují mi informace, které chci a nemusím tak často kontrolovat telefon v kapse.
rychlé spárování
sedí na ruce
Chci jenom něco, co mě upozorní když mi příjde zpráva a nebo mi někdo bude volat. To hodinky splňují.
vypadají dobře
Levnější chytré hodinky k mobilu. Propojení je snadné a zobrazují přesně co potřebuji. Případně jde i přes ně volat.
pěkné
jdou propojit s jakýmkoliv mobilem
Jsou to super hodinky na běžné používání s mobilem. Přes mobilní aplikaci si nastavím vše potřebné.