Recenze Lamart Flux LT4081 1,9 l šedá/černá

Termoska Lamart Flux LT4081 v šedo-černém provedení nabízí objem 1,9 litru, což z ní činí vhodnou volbu pro domácnosti i pracovní prostředí. Díky velké kapacitě pojme dostatek nápojů pro více osob najednou. Hlavním konstrukčním materiálem termosky je plast, přičemž vnitřní vložka je skleněná. Skleněná termoizolační vložka je navržena tak, aby udržovala teplotu nápojů po dlouhou dobu.

Tatiska25. ledna 2026

Nevychladlý nápoj uchová bez problémů dva dny. Může za to vakuová skleněná vložka. Na trhu jistě není většího rekordmana. Nic nikde neteče, to si výrobce ohlídal i u staršího typu. Páková technologie mi připadá spolehlivější, u starších typů časem docházelo ke ztrátám tlaku při čepování (možná mi vypadlo jakési těsnění), ale ani to nemělo vliv na uchování teploty. Jsem na tyto termosky zvyklý a i starší typ jsem léta užíval k plné spokojenosti. LT4081 mě mile překvapilo nevtíravým, příjemným výzorem. Nápad s pákou považuji za skvělé řešení – a vlastně – stěží bych při své práci hledal spolehlivějšího a pohodlnějšího udržovatele pitného režimu. Jeho společníkem je překapávač se stejnou litráží, která mi vychází na 1,7 l.

m.vaska23. prosince 2025

Náplň vydrží dlouho teplá

Tlačící páčka na pumpičku je z plastu, asi dlouho nevydrží.

Používáme na čaj, vydrží teplý 24 hodin. Za tu cenu doprý výrobek. Proč je ovládání pumpičky z plastu moc dobře nechápu. asi dlouho nevydrží. Uvidíme.

bonduel2321. prosince 2025

jednoduchost dlouho drží teplo

trochu se obávám kvality plastových částí v rámci pumpování, ale zatím drží

cena/výkon zatím super

s.feli12. prosince 2025