jídelní souprava Recenze Lamart Dine LT9002 6 ks bílá

Recenze Lamart Dine LT9002 6 ks bílá

Sada keramických talířů značky Lamart vhodná pro každodenní stolování. V sadě najdete dva mělké talíře, dva hluboké talíře a dva dezertní talířky. Nádobí je vyvedeno v moderním čtvercovém tvaru a je bílé, takže se na něm jídlo bude krásně vyjímat. Talíře lze používat v mikrovlnné troubě a umývat je v myčce nádobí.

Registrovaný uživatel13. června 2022

Pekny design

Moc pekny vyrobek

Registrovaný uživatel24. dubna 2022

Moc pěkný design, jednoduchý, čistý Tento produkt jsem vybrala k miskám, které od této značky máme a jsme s nimi spokojení

Poměrně malé rozměry, vhodné pro lidi, kteří si potrpí na mini porce jídla :-) Do polévkové misky se vejde max. jedna naběračka, mělký talíř je jistě úžasný na předkrmy, ale hlavní jídlo pro chlapa tam nevtěsnám, bohužel.

Registrovaný uživatel8. dubna 2022

Zatím mám chvíli,tak uvidíme co udělá myčka.Jinak je to přesně to co jsem chtěla.Jestě doobjednám.

Talíře nejdou koupit jednotlivě.

Registrovaný uživatel11. března 2022

mytí v myčce,ohřev v mikrovlnce

Zaujal mě čtvercový tvar a mytí v myčce

Registrovaný uživatel6. září 2021

Jsem moc spokojená,za mě super.

Registrovaný uživatel4. února 2021

S výrobky Lamart jsem maximálně spokojená

Registrovaný uživatel30. prosince 2020

Talíře super, krásný, moderní design. Kvalita dobrá, dodání rychle. Dávám je i do myčky, a nic se s nimi nestalo.