Konvice na čaj Recenze Lamart Bulb LT7058 2 l černá

Recenze Lamart Bulb LT7058 2 l černá

Skleněná čajová konvice Lamart LT7058 je vhodná pro všechny typy čajů, čajových i studených nápojů. Madlo konvice je vyrobeno z odolného plastu, stejně jako víko, které umožňuje snadný přístup k plnění a čištění nádoby. Konvice obsahuje nerezové sítko pro sypké čaje, kousky ovoce nebo čajové bylinky.

marketakrivakova6928. července 2025

Dobrá konvice.

veramul24. března 2025

Musí se pomalu nalévat, protože jinak teče mimo zobáček

zuzka simova9. března 2025

Velikost + nerez

Zprvu se zdálo, že je to super konvice díky černému lemu, brala jsem to tak, že zabraňuje rozbití. Bohužel, stéká do něho voda a těžko se dostává ven, ale, co je ještě horší je absolutně nedomyšlený zobáček na nalévání tekutiny. Pokud při nalévání nedržíte víko, teče téměř všechno ven a okolo. Za mě je to špatný a předražený výrobek. Již bych ho znovu nevybrala.

Již bych si ji nekoupila, za mě hrozí opaření.

Y.lada25. ledna 2025

vypadá pěkně a je i funkční z 85%

bohužel při mytí zůstává voda i v plastovém držáku vespod konvice a košík na čaj který má úchytku která je jen nasazená takže při vytahování vám zůstane v ruce

není to úplná katastrofa jen by to doladit

Registrovaný uživatel16. října 2023

obsah 2L sklo sítko

velmi malý zobáček na nalévání

Konev je pěkná i funkční, jen má malý nedostatek. Při plné konvici zobáček na nalévání je bohužel tak malý, že to teče okolo. Při nalévání se musí hóóódně pomalu jinak to teče všude, dokonce i po vyjmutí plastového držáku sítka. Až na tento nedostatek jsem spokojen, jelikož cena hovoří jasně.

Registrovaný uživatel9. srpna 2023

Velká, výborné řešení s vytahovacím kvalitním sítkem přes které se bylinky vyluhují bez vniknutí drobných částic do konve. Je vkusná,hezky vypadá a je praktická

Jsem ráda že jsem nakonec objednala tuto i když jsem původně měla vybranou jinou

Registrovaný uživatel26. ledna 2023

konvice je hezká a plusem je nerezové sítko. je dostatečně velká

při nalévání čaje přetéká tekutina přes horní okraj

konvice je hezká a plusem je nerezové sítko. je dostatečně velká při nalévání čaje přetéká tekutina přes horní okraj

Registrovaný uživatel22. srpna 2022

jednoduchá účelná konstrukce

Registrovaný uživatel20. května 2022

velká hezká praktická

Registrovaný uživatel13. dubna 2022

Jsem spokojená. Děkuji.

Registrovaný uživatel27. listopadu 2021

Používám i na sáčkový čaj, nemusím pak sáčky lovit ze dna, tudíž spokojenost.

Registrovaný uživatel25. dubna 2021

Na 2 litry vody.