Recenze Laica MD6026P

Ultrazvukový inhalátor MD6026P je přístroj pro efektivní léčbu horních a dolních dýchacích cest a je vhodný jak pro dospělé, tak i pro děti. Je praktický i pro domácí použití, není nutná žádná speciální údržba, přeměňuje tekutá léčiva na jemnou mlhu, aerosolová terapie je velmi efektivní při léčbě plicních onemocnění, tracheitidy, astma, bronchitidy, zánětu nosních dutin a alergií, navíc zmírňuje…

Shrnutí recenzíVygenerováno na základě 9 recenzí pomocí Seznam AI

Laica MD6026P je tichý a cenově dostupný inhalátor, který vytváří dostatek mlhy a je vhodný i pro malé děti. Jeho hlavní nevýhodou je nestabilita, která vyžaduje opatrné zacházení nebo dodatečné zajištění. Někteří uživatelé zmiňují omezenou životnost a nutnost časté výměny vnitřních komponent.

• Tichý provoz
  • Velké množství vytvořené mlhy
  • Dobře použitelný i pro malé děti a miminka
  • Výhodná cena
  • Nestabilní konstrukce, snadno se převrací
  • Krátký kabel
  • Nutnost výměny vnitřního kalíšku po každém použití
  • Mírná netěsnost a únik mlhy při použití dospělým
  • Ultrazvukový generátor páry má omezenou životnost

Kratyina6. dubna 2025

tichý

nestabilní, převrací se, a to i když jste opatrný - nepoužitelné pro děti ultrazvukový generátor páry nic nevydrží - rozbil se po cca 2 měsících složitá manipulace s kelímky, nutné extrémně přesné dávkování vody a pak inhalovací roztok za každým požitím kupovat nové kelímky - další peníze

Vyhozené peníze. Nekupovat nic ultrazvukové! Dostali jsme ultrazvukový generátor páry, taky se rozbil po mesíci.

Marie.tatayova18. května 2024

Je tichý

Inhalátor je nestabilní a převrací se.

Petr Němec16. ledna 2024

Používá ho žena, já k němu nemůžu nic říct, dělal jsem jen ten stojánek proti převracení, viz níže.

Pokud se vám převrací a máte 3D tiskárnu, nebo znáte někoho s 3D tiskárnou, je možné si snadno vyrobit stojánek, který převrácení zabrání. Model k vytištění je k dispozici na serveru Printables pod názvem výrobku Laica MD6026P.

Gerykova.petra10. ledna 2024

Tichý Výhodná cena

Snadno se da prevrhnout, hlavně když dítě protáhne

Splňuje vse co jsme od něj očekávali

my.ska855. prosince 2023

Používám denně s Vincentkou, za mě naprostá spokojenost. Vratký trochu je, synovi proto při inhalaci raději dávám na podnos a v klidu u toho sleduje TV.

Velmi krátký kabel. Koho toto vždy napadne, nepochopím, je to škoda. Ale je to jediné mínus.

Registrovaný uživatel18. května 2023

Tichý provoz

Nestabilní, snadno se vyvrací. Opravdu hrůza

Registrovaný uživatel1. ledna 2023

velké množství "mlhy" tichý a lehký

velmi nestabilní, máme ho v hrnci, jinak se s ním nedá pracovat životnost dle výrobce 2 roky při použití 2x za den dle výrobce nutnost výměny vnitřního kalíšku po každém použití - tedy náklady navíc při použitím dospělým mírná netěsnost a únik "mlhy" přímo z přístroje

Tvar přístroje a jeho lehkost způsobují nestabilitu při provozu - převracení dozadu. Při použití minerálky zůstávají minerály vysráženy v přístroji. Nemám zkušenosti s jinými přístroji, příště bych zkusil něco jiného (tedy po konci životnosti). U nás běží 5x denně, tedy do roka by mělo být po něm.

Pavlina Sekulova4. prosince 2022

tichý

nestabilní, pořád se musí hlídat aby se nepřevrátil

Registrovaný uživatel27. listopadu 2021

Spolehlivy pomocnik na vsechny druhy onemocneni dychaciho systemu, prevenci ( a predpokladam i doprovodnou peci pri astmatu). Muzu jen doporucit. Uz ho maji vsichni v nasem okoli a spokojenost velka. Dobre pouzitelny i pro male deti. Vcetne miminek (behem spanku dam slahoun do postylky a dite dycha oblak pary). Tatinek trpici na zanety stredniho ucha tez pouziva Laicu.