Funguje výborně, je tichoučký. Při rýmě velká pomoc.
Netabilní. Hlavně děti lehce převrhnou. Ale vyrešili jsme umístěním do hrnce.

Funguje výborně, je tichoučký. Při rýmě velká pomoc.
Netabilní. Hlavně děti lehce převrhnou. Ale vyrešili jsme umístěním do hrnce.
Velmi tichý. Děti u něj můžou sledovat pohádky. Vhodný i na Vincentku.
Jednoduchá manipulace, velmi tichý chod.
funguje v pořádku
nestabilní
Tichý, malý, snadná manipulace, funkční, dobrá cena
Malý, tichý a levný, výkonný.
Pro starší trochu obtížné používání.
Nepřehledný návod. Pomohlo až video na YouTube.
Nestabilní, snadno se prevrhne.pokazde s tím zapasim.-super na noční využití.Citlivé zapínání .po dvou letech přestali vypínat tlačítko na zapnutí. Musím vyndat ze zásuvky. Doporučuji jiný výrobek. Jo a pozor.na noční inhalace není vůbec dobrý.tlacitko pro zapnuti svítí az do druhého pokoje.Lucie
Dobrá cena, funguje jak má. Snad pomůže na časté kašle. Zdá se, že při poslední léčbě kašle rozhodně přispěl k rychlejšímu uzdravení syna.
Je to dobrý pomocník na kašel takže urychlí dobu léčení.
Inhalace je dostatečně silná já používala vincentku a nebo z lékárny mucosolvan roztok. Myslím si, že náhubek do úst je účinnější než maska ale to je jen můj názor.
Špatně se mi vytírá vnitřek.
+tichý
+dostatečné množství páry
+bohaté příslušenství
-nestabilní
pořídili jsme pro inhalování vincentky, přístroj dělá co má, zdá se mi, že pokud se dá méně vincentky ( cca pul kalíšku ) což stačí na jednu inhalaci ( přístroj se sám vypne cca po 10 minutách ) a vody kousíček pod červenou rysku, tak dělá více páry
po cca 4 dnech pozorujeme u malého zlepšení
Je lehký.da se lehce nainstalovat. Dcera si ho zapne sama a sama si to pak obslouží. Po cca 10 se vypne což je také super.
Snadná obsluha
Příjemné použití.
První dvě nebo tři použití vůbec nešla pára a víčko s vincentkou se místo vyprazdňování plnilo po okraj. Poté začal inhalátor fungovat.
Nestabilní, velmi snadno se zvrhne.
Vyzkoušeno pouze u rými, zlepšení nebylo znatelné.
-Vše splnilo účel
-Spokojenost
-Malinko nestabilní
neni nutnost davat filtry, velmi tichy
Casto stavkuje - je citlivy na mnozstvi vody v inhalatoru mnozstvi inhalacniho roztoku, stane se, ze chvili trva nez ho premluvim k fungovani, nevysvetlitelne se vypina, nakonec se mi to ale vzdy nejak povede..kdyz ale clovek potrebuje rychle k detem, casto zklame....privodni snura by mohla byt delsi, 15 minuta pauza mezi jednotlivymi inhalacemi mne zdrzuje...
Je super tichy, ale neni prilis spolehlivy, nejak funguje, ale casto 'se mu nechce' a vypina se...
Maly, lehky a lehce ovladatelny
Kratka trubicka
Jednoduchý na obsluhu
Skladný
Účinný
V rodině máme již tři a maximální spokojenost.
Inhalátor splňuje co má. Pára je velmi jemná. Je tichý. Kalíšek se dá použít opakovaně. Trochu nestabilní, ale dám do menšího kastrůlku a dcera nic nevylije ani když se pohne.
Spokojenost s obchodem i produktem.
Velmi tichý. Silná pára.
Malá nádobka na vodu. Je lehký a převrací se. Nejde regulovat pára. Jinak účel splňuje a jsem spokojená.
Kvalitní zpracování rychlá reakce při zapnutí.
Příště bych doporučil širší spodek jelikož se to rádo vyvrací.
Výrobek je velice dob
Tichý provoz
Snadno ovladatelný
Je lehký, převrací se po lehkém zatahnutí zejmena u dětí se musí dávat hodně pozor aby se nepřevrhl.