filtrační náplň Recenze Lagrada 90275 filtrační kuličky 700 g

Recenze Lagrada 90275 filtrační kuličky 700 g

Filtrační kuličky od značky Lagrada jsou inovativní náplní do bazénových filtrací. Jsou vyrobeny z polyesterového vlákna. Tyto pěnové kuličky do filtrace jsou navrženy tak, aby zachytily nečistoty až do velikosti 1,5 mikrometru. Hmotnost balení je 700 g.

kopecek.iva6. prosince 2025

Nevím ještě nevyzkoušeno

ludmila.pletichova31. října 2025

dobrá náhrada za písek

ajeto.119. srpna 2025

levná a hlavně funkční náhrada 25kg pytle písku

Plně nahrazuje 25kg pytel písku; filtruji celou sezonu, voda čistá

Registrovaný uživatel28. června 2025

Kupujeme podruhé, ale až na příští sezónu. Supr nápad, náhrada za pískovou filtraci. Lehčí manipulace.

horvath.jirka4. května 2025

Váha, perfektní čistota vody, cena

sona.buc8. března 2025

Jsem naprosto spokojená.

fojtkovalenka26. ledna 2025

Je to super věcička, nejlepší na tom je, že to není těžké jako písek. Za sezónu jsem vyprala jednou.

helenamiskovicova29. září 2024

Splnily očekávání

Registrovaný uživatel10. září 2024

Nejprve ze zvědavosti, jestli to bude fungovat a opravdu funguje; snadná manipulace. Koupila jsem dvoje a průběžně je vyměňujeme.

Při letošním častém praní se občas některá začne nenápadně rozpadat, ale to se dalo předpokládat.

Řekla bych, že skvělý produkt.

Registrovaný uživatel14. srpna 2024

Ve filtraci opravdu fungují,tak jak mají.

Bohužel je potřeba ke správnému fungování použít dvakrát více koulí,než u konkurenčních výrobků,takže výhodná cena,je pouze imaginární a v důsledku spíš nevýhodná!!!Velmi rychle se špiní,takže budete čistit filtraci velmi často.

Zkusil jsem a není to vyloženě propadák,ale příště koupím ověřené Bestway-polysphere.

rudolf.chalupa10. července 2024

Zatím dobrý

1/2 kg balení v žádném případě nenahradí 20 kg písku. Byl jsem nucen zakoupit 2,4 kg kuliček, abych docílil zaplnění filtrace.

Funkčnost poznáme až časem.