Kleště Recenze Lagrada 88621

Recenze Lagrada 88621

Vázací kleště Lagrada vám usnadní připevňování a vyvazování různých druhů rostlin k jejich opěrám. Lze je použít k vyvazování vinné révy, ale i rajčat, okurek, paprik nebo ovocných stromků až do průměru cca 4,5 cm (včetně opěry). Vázacím materiálem jsou plastové pásky a železné spony. Sada obsahuje vázací kleště, 5x 25 m vázací pásky, 10 000 ks vázacích spon a náhradní díly.

jiplsek30. července 2025

Splňují, co se od tohoto produktu očekává.

4174425. června 2025

Po pár použití přestalo fungovat. Přesně po navázání 3 sazenic rajčat k opoře. Určitě nekoupím znovu. Nereklamoval jsem, nestoji mi to za to.

Zuzana16. června 2025

Zatím funguje bez problémů

fancasoukup19. května 2025

Vynikající,lehce ovladatelný není potřeba žádné další úvazeky k zajištění sazenic k opět e

krejcikovavera2. května 2025

Funguje velmi dobře

V návodu na použití není uvedeno, že kleště mají 2 polohy "cvaknutí". Při prvním lehkém stlačení se chytí páska, při silném stisku se páska sešije. Podle návodu jsme mačkali silně jako šílení a páska se ne a ne chytnout. Už jsme kleště chtěli vracet....

Miloš24. května 2024

Dobrý výrobek.

Jsem spokojen.Již jsem vyzkoušel.

kampyovaruzena17. května 2024

šikovný pomocník do skleníku

Antonin.2327. dubna 2024

Výborný pomocník při uvazování rostlin

dsnourova16. dubna 2024

v praxi zatím nepoužity, ale vyzkoušeny po doručení a zdá se, že budou dobře fungovat

snad žádné

Registrovaný uživatel10. dubna 2024

Velký pomocník při vázáni okurek, rajských, paprik a jiných plodin.

Kvalitní výrobek.

cenda.t27. března 2024

Slušná (velmi) cena a výborná kvalita a spolehlivost

martyvas11. března 2024

No za mě dobrý co víc říct

Registrovaný uživatel14. června 2023

skvěle fungující báječná praktická věc, která ušetří mnoho času v sezoně používám prakticky denně

Registrovaný uživatel12. května 2023

Kleště jsou naprosto skvělé. Vyvazuji opravdu hodně sazenic a vždy mi to trvalo několik hodin. Teď jsem měla za 20 min hotovo. Překvapila mě i malá spotřeba vázací pásky.

Žádné jsem neobjevila.

Registrovaný uživatel8. dubna 2023

rychlé uvazování no perfektní Děkuji Miroslav Nedvěd.

Jsem velmi spkojený s tímto eshopem EVA.