Recenze Lada L75

Recenze Lada L75

Elektronický šicí stroj L75 je určený nejen pro zkušené švadleny, ale i pro začátečníky. Má velmi jednoduchou obsluhu navíc obohacenou o řadu nových funkcí, zejména o automatický odstřih horní a spodní nitě. Dlouhá životnost je zajištěna kvalitní celokovovou konstrukcí těla stroje a všech důležitých součástí, díky tomu má stroj tichý chod a rychlost šití až 1000 stehů za minutu. Matný povrch…
od 14 615 Kč

labsolonova5. ledna 2026

Elektronický šicí stroj je vybaven mnoha "vychytávkami" a druhy stehů. Ovládání je velmi intuitivní. Ladu mám krátce, ale jsem s ní velmi spokojená.

andrlova3221. listopadu 2025

Max.spokojenost

OlčaP2. listopadu 2025

Přehledný návod na použití, všechny funkce a jejich nastavení jsou srozumitelně popsány a vyobrazeny. Překvapilo mě jak snadno prošije silnější materiál a jeho rychlost. Stroj jsem si vybrala kvůli možnosti nastavení přítlaku horní patky, odstrřhu, možnosti nastavení jehly v horní či dolní poloze a velké škále různých stehů. Jako bonus je pro mě vyšívání písmen a plně automatické vyšívání knof.direk, navlékání jehly.

Stroj používám týden, takže jsem žádné zápory zatím nenašla.

Myslím že stroj plně splňuje poměr cena výkon. Má spoustu funkcí a hlavně opravdu přehledný návod, který usnadňuje přenastavení stroje.

Registrovaný uživatel28. února 2025

Oproti mému původnímu je lehký

Mám ho krátkou dobu .

Ušije co potřebuji .