Recenze Lada H73A

Recenze Lada H73A

Šicí stroj Lada H73A je určený nejen pro zkušené švadleny, ale i pro začátečníky. Má velmi jednoduchou obsluhu navíc obohacenou o řadu nových funkcí, zejména o automatický odstřih horní a spodní nitě. Stroj má přehledný grafický LCD displej na kterém se zobrazují všechny funkce jako například zvolený steh, jeho délka a šířka, doporučený typ patky, poloha jehly atd. Stroj dále umožňuje…
od 10 715 Kč

maskovi18. prosince 2024

Super šicí stroj, stehy hezké, určitě je lepší než vyhlasnejsi japonské značky.

Marie14. listopadu 2024

Tichý stroj, vše dobře označené, prostě dobře se ovládá a moc chválím přídavný stolek.

Nějak jsem nepřišla nato, jak se automaticky navléká nit.

S tímto výrobkem jsem spokojená.

vherkova10. října 2024

Splňuje moje požadavky.

S výrobkem jsem spokojená.

schreiberovah3. června 2024

Tento šicí stroj jsem si vybrala na základě konzultace se švadlenkou , ještě jsem ho celý nevyzkoušela. Je malý, lehký, skladný, dostatečně velké příslušenství, spousta různých funkcí. Hodně mi pomohla videa nahraná na stránce, protože můj starý stroj měl úplně jiné navlékání spodní i horní nitě.

martina.svobodova2. ledna 2024

automatické navlékání horní niti šití i bez pedálu velký výběr stehů intuitivní obsluha možnost volby polohy jehly (jak dolní nebo horní při skončení šití, tak do stran) prošije více vrstev (vyzkoušeno na 6 vrstvách zimního softshelu) led osvětlení přídavný stolek

trochu bojuji s utažením spodní niti nutné dodržet velikost špulky na spodní nit, nemohu použít své staré špulky

Velmi dobrá volba, jsem spokojena. Příjemná práce, tichý provoz. Dobrá je i možnost seznámení se strojem na Youtube od Caramily.

Registrovaný uživatel11. března 2023

Pro mne všechno OK

VELKE OK

Registrovaný uživatel8. března 2023

Extra tichy, presije aj vela latok, zatial max. Spokojnost

Registrovaný uživatel15. února 2023

Byl mi doporučen, zatím se seznamuji, nemám projeté všechny funkce, ale překvapil mě velmi tichý chod, myslím, že nebudu litovat.

Registrovaný uživatel20. ledna 2023

Stroj má velmi srozumitelné ovládání, spoustu funkcí.

Registrovaný uživatel30. prosince 2022

Šicí stroj přinesl Ježíšek. Soudě dle reakce obdarované osoby se jedná o kvalitní šicí stroj.

Registrovaný uživatel29. prosince 2022

Odstrih, led osvetleni, samonavlekani nite do jehly, mnozstvi druhu stehu, abeceda, pamet ukladani stehu, ...

Registrovaný uživatel10. března 2021

Je super, intuitivní, spoustu vychytávek.