Plastový, počet kusů 4Nyní si i doma v lednici při teplotě okolo 3 °C můžete během 3 až 4 týdnů suchého zrání připravit ze standardního hovězího masa maso perfektně vyzrálé. Sáčky jsou vhodné nejen pro suché zrání hovězího masa ale také pro sušenou šunku a fermentované produkty.
Informace o la.va Lava sáčky pro suché zrání masa 4 ks
Popis
Nyní si i doma v lednici při teplotě okolo 3 °C můžete během 3 až 4 týdnů suchého zrání připravit ze standardního hovězího masa maso perfektně vyzrálé. Sáčky jsou vhodné nejen pro suché zrání hovězího masa ale také pro sušenou šunku a fermentované produkty. K odsátí vzduchu ze sáčku můžete použít jakoukoli výkonnou vakuovačku.
Při zrání masa je třeba dodržet teplotní rozmezí mezi 0 až 2 °C a umístit sáček s masem ideálně na nějaký rošt, aby neležel přímo na polici. Sáček je třeba pravidelně obracet, aby se vám do masa neobtiskla mřížka roštu a maso jednostranně nedeformovala. Součástí každého balení je český návod k použití.
Balení obsahuje 2 kusy velikosti S (na 1 až 2 kg) a 2 kusy velikosti M (na 2 až 5 kg).