Recenze La Sportiva TX2 Opal/Chili

Boty TX2 od značky La Sportiva byly navrženy pro dokonalou oporu a stabilitu během náročných výstupů v horách, přesto jsou pohodlné pro každodenní nošení. Svrchním materiálem je pletenina s různým stupněm elasticity, PU TechLite na špičce a patě a celoobvodový ochranný zátěr z gumy. Díky podrážce s výbornou trakcí a lezeckou špičkou je ideální do technického terénu a na via ferraty. Oděru a…

Registrovaný uživatel15. května 2022

Super lehká a velmi pohodlná bota. Na přístup ke skalám a pohyb v technickém terénu zcela ideální.

Varianta 45
Registrovaný uživatel20. dubna 2022

Boty mám zatím jen dva dny. Sedí ale dobře a zdají se pohodlné. Výdrž ukáže čas. Jsou pro mne náhradou za dříve vyráběný a velmi pohodlný model LaSportiva Scratch, ty jsem s radostí nosil 8 let, než se mi rozpadly. Jsou výrazně pohodlnější než LaSportiva Hyper GTX, které mají vysokou a tvrdou patu.

Registrovaný uživatel29. března 2022

Já zatím krátce, ale dcera i manželka s obuví velmi spokojena. Dobře sedí na na noze (pevně drží kolem kotníku), pohodlné. Je potřeba počítat s velikostí tak o půl čísla větší než máte normálně.

Varianta 43
Registrovaný uživatel19. března 2022

Krásně tvrdá podrážka.

Registrovaný uživatel6. února 2021

Lehké, skladné Používám je jako lezečky do 4 - 5 obtížnosti

Fajnové tenisky

Registrovaný uživatel31. srpna 2020

Lehoučká, pohodlná bota Velmi citlivá a vhodná i na lezení Možnost sepnutí bot dohromady pro nošení na sedacím úvazu

Varianta 45,5