Lezečky Recenze La Sportiva Cobra blue

Recenze La Sportiva Cobra blue

Tato měkčí lezečka se dá popsat dvěma slovy: velmi citlivá a extrémně přilnavá. Jednoduše se nazouvá a poskytne lezci vysoký komfort, cit ke skále a precizní práci. Díky tenčí mezipodešvi nabízí solidní stání na hranách či lištách a ponechává si výše zmíněné vlastnosti. svršek z jednoho kusu přírodní kůže, která se velmi dobře přizpůsobí noze lezce a díky své prodyšnosti jí zachová dobrý komfort.

Registrovaný uživatel27. července 2023

Dobře drží na stěně.

Po třech měsících lezení děravá ve špičce.

Dobrá, ale mohla by vydržet trochu déle.

Varianta 43,5
Registrovaný uživatel24. února 2023

rychlé nazutí a vyzutí na noze sedí pevně

Kupoval jsem jako rozlézací lezečku a lezečku do lehčích cest. Na tkaničky jsem líný a suchý zip mi nikdy nefungoval dlouho a musel jsem ho přešívat. Do boty se leze o něco obtížněji nez to suchozipové boty, ale s tím jsem počítal. I tak se do boty leze dostatečně snadno a rychle. Bota mi nesedí tak, jak bych si představoval, ale to je individuální skrz tvar nohy. Na noze ale sedí pevně, z vyzutí strach nemám.

Varianta 42,5
Registrovaný uživatel12. května 2022

Chtěl jsem je na základě dřívějších zkušeností.

Varianta 40
Registrovaný uživatel7. března 2022

Velmi všestranná bota. Překvapivě dobrá i na malé hrany. Lehká a pohodlná.

Názouvání a vyzouvání není až tak hladké jak bych čekal, chce to obě ruce.

V poměru cena/výkon je to vynikající lezačka.

Varianta 41
Registrovaný uživatel3. ledna 2022

Doopravdy pohodlná lezečka i pro širší nohu.

Pohodlná bota není samozřejmě tak tvrdá, jak by bylo někdy třeba, ale drží hezky na oblých plochách.

Varianta 41,5
Registrovaný uživatel27. listopadu 2020

Nejlepší bota poměr kvalita cena na trhu .

Varianta 39,5