Už dříve jsem měla tuto značku bot a byla jsem maximálně spokojená. Proto jsem si je opět koupila. Jsou trvanlivé a pohodlné, navíc barevně pěkně sladěné.

Tuhle značku miluju. Boty perfektně sedí na noze. Trailovky vždy vybírám o číslo větší. Běžně mám vel. 39, do 40 se pohodlně vejdu se silnější ponožkou. Neskutečně pohodlná bota pro běh v terénu. Skvělá podrážka. Tkaničky drží po celou dobu běhu zavázané, nerozvazují se, ale i přesto bych uvítala kapsičku na jazyku, tak jako to mají třeba Salomony. Barevná kombinace je TOP. Naběhaly se mnou zatím jen 12km.
pěkně vypadají
nepromokavé
na trailové boty velmi tvrdý došlap
špatně udělaná stélka - tlačí, způsobuje puchýře na patě. Musela jsem jí vyměnit za stélku ze svých 2 roky starých LaSportiv a poté tlačit přestala
ve srovnání s minulým dámským trailovým GTX modelem od LaSportiva krok zpět. Jsou zbytečně tvrdé, nepohodlná stélka a celkově příliš tuhé a na různých místech tlačí
Robustní, kvalitně zpracovaná obuv
Nejsou nejlehčí
Velmi pohodlné
Extrémně lehké
Nepromokavé
Kvalitní podrážka
Vynikající bota ať už na dlouhý treking či běh v terénu, hned po prvním treku se z nich staly moje nejoblíbenější boty
Prostě bačkůrky, paní si je nemůže vynachválit.
nejlepší
prostě pecka
pohodlné, lehké, pevná podrážka.
Boty mi sedí perfektně, nohy se v nich cítí jak v bavlnce, opravdu jste mi poradili velmi dobře. Necítím vůbec žádný kamínek a vylezu v nich kamkoliv. Používám boty každý den při procházkách s mými psy.
Vřele doporučuji! Aniž bych tuto značku vůbec znala, dala jsem na radu a boty zakoupila. Nečekala jsem od toho nic a výsledek mě velmi mile překvapil. Používám je zatím pár měsíců, ale žádnou túru v nich nevynechávám. Budu objednávat boty znova.
velmi pohodlná obuv ve které se cítím bezpečně. Je dostatečně široká přes prsty.
při prvním použití je kolem achilovky je trochu tvrdší, ale předpokládám, že časem změkne a i v těchto místech se budu cítit komfortně.
Velmi kvalitní bota do přírody