Pleťové sérum Recenze La Roche Posay Mela B3 sérum pro pleť s hyperpigmentací

Recenze La Roche Posay Mela B3 sérum pro pleť s hyperpigmentací

Intenzivní sérum La Roche Posay Mela B3 s látkou Melasyl a niacinamidem účinně bojuje proti hyperpigmentaci a předchází vzniku nových pigmentových skvrn. Je vhodné pro všechny typy pleti včetně citlivé a mastné. Péče zajistí zklidnění, hydrataci a přispěje k hladkému vzhledu pokožky. Sérum viditelně vyrovnává tón pleti a dodává tváři zářivější vzhled.

Linda Fenclova 3017. května 2025

Používám cca 5 týdnu pravidelně dle návodu a nevidím ani malou změnu. Plet si stále chráním před sluncem a ani přesto není žádná změna. Z produktu jsem zklamaná. Věřila jsem mu. Snad jsem jen výjimka.

Registrovaný uživatel7. dubna 2025

Opakovaný nákup - splní, co slibuje (méně hyperpigmentací, pokožka mi přijde i trochu hladší) a vidím rozdíl v hojení flíčků, když sérům nevyužívám a je potřeba používat ráno i SPF 50, jinak nemá smysl tohle sérum využívat

Vyšší cena - ale na Zboží lze najít i za cenu o 200-400 Kč levnější než v lékárně nebo na alza

Broňa6. prosince 2024

Po použití pleť projasněná. Účinky posoudím až po delším používání.

Registrovaný uživatel21. července 2024

produkt je v pořádku, ničím nevyniká, ani nezklamal