Stahuje póry.

Pleťová voda La Roche Posay Effeclar je podle recenzí velmi účinná při čištění a zlepšování stavu problematické pleti, přičemž nevysušuje. Někteří uživatelé však zmiňují mírné pálení při aplikaci a možnost vysušování při dlouhodobém používání. Celkově je produkt hodnocen jako kvalitní a vhodný pro mastnou a problematickou pleť.
Stahuje póry.
Nevysušuje
Nepne
Stáhne póry
Pokud správně vím, tak je dostupná jen v 200 ml balení, což je na opravdu krátkou dobu
Celkově hodnotím velmi pozitivně, i přes vyšší cenu určitě znovu pořídím. Je skvělá na rozsáhlé hnisavé a podkožní akné.
V kombinaci s čisticím gelem se dějí s pletí zázraky. super v boji s akné.
2x denně, na problematickou pleť
1. zkouška
Po 14 dnech používání 2x denně spolu s dalšími produkty z této řady se mi pleť výrazně zlepšila. Méně se mastí a póry jsou mnohem méně viditelné.
Nejvyšší spokojenost s tímto produktem, určitě znovu zakoupím.
Krasně dočistí i problematickou pleť bez vysušení.
Spokojenost, doporučuji
Jedina kosmetika ktera mi funguje na obcasne akne. Krasne cisti a stahuje pory.
Neda se pouzivat dlouhodobe jelikoz dost vysusuje. A pri prvnich pouzitich vzdy pali jako das. Pak si ale plet zvykne a uz je to ok.
Uvitala bych i vetsi baleni ale tahle voda spolu s kremem effaclar duo je silna dvojka ktera dela zazraky.
S tímto výrobkem jsem naprosto spokojená. Odmašťuje pleť, ale nevysušuje.
Pleť opravdu důkladněji vyčistí, než jakakoliv micelarni voda atd.
Používám již několik let a jsem velmi spokojená.
Nejlepší pleťová voda pro mastnou pleť
Skutecne dobre cisti a problematicke oblasti se opravdu zlepsi. Po vyzkouseni jinych pripravku jsem si vsimla zhorseni stavu pleti. Po navratu k teto pletove vode se behem cca tydne stav pleti vyrazne zlepsil.
Obcas trosku stipe, ale nijak viditelne plet nedrazdi.